Hospitering på medier og kommunikasjon

Heihei

 

I går og i dag har vi i tiende vært på hospitering. Jeg valgte denne gangen å prøve ut medier og kommunikasjon, og tok den nærmeste skolen, Lister i Kvinesdal. 

I går hadde de et lite program for oss fra Rogaland, siden de i Vest-Agder er bare på hospitering en dag. Der ble vi tatt bilder av, vi lagde animasjonsfilm og så på kortfilmer. I dag var det utrolig mange, så vi ble delt inn i 4 grupper, på min gruppe var det alle fra min skole. Først hadde vi film, etterpå foto, så gatekunst og til slutt studio. Det gøyeste var definitivt å lage et "eget program" der noen var dommer, noen programleder, en deltager, kameramenn, folk som fikset lyd og kameravinkler. Og det ble et utrolig morsomt resultat ettersom vi brukte veldig liten tid. Hadde 2 fantastiske dager på Lister!

Så i går tok vi levitasjonsbilder og i dag da vi hadde foto, fikk vi ta litt sånn studiobilder for de som ville, så det gjorde selvfølgelig jeg, haha.

 


Noen av bildene som ble tatt (av meg, heh)

 

Nå har jeg blitt veldig usikker på hva jeg skal velge til neste år, men jeg tror faktisk det blir 2 år på medier og så siste på studie. Så håper jeg at jeg får det greit uansett hva jeg velger. 

 

Har du vært på hospitering?

Hvis du var: Hvilken linje var du på?

 

Klem Katrine

Én kommentar

Kristine Skar

06.11.2013 kl.21:44

Det virka som om media var en linje for deg!

Så bra at du hadde det gøy :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits