Svar på spørsmålsrunden

Halloisen

Sorry for at jeg ikke svarte på spørsmålene på fredag eller i går, men har vært så opptatt nå i det siste, så håper det går fint! 

I går var jeg på UKM, hvor jeg og min søte venninne, Julie, skulle synge "I See Fire" av Ed Sheeran, og gjett om vi kom videre! Ja! Var seriøst helt målløs da de sa navnet vårt!

Men tilbake til spørsmålsrunden, da skal jeg svare på de. Og dessverre har jeg heller ikke fått tid til å lage video, men dere får fortsatt svar på det meste håper jeg!

 


Hvilken linje har du søkt på?

Jeg har enda ikke søkt da, men jeg er nesten 100% sikker på at det blir medier & kommunikasjon på Vågen i Sandnes! 

 

Hva gjør du i fritiden?

Når det kommer til ting jeg går på, så er det vel bare musikalske. Korps, sang, kor, skolekorps, piano, ja. På fredager er det enten ungdomsklubben, KRIK eller medlemskveld. Når det kommer til interesser så er det alt fra tegne, bake, synge, spille piano, ta bilder, blogge, spille og å være med venner! :)

 

Hvem er din aller beste venn?

Jeg har to gode bestevenner, men Siripon er kanskje den som kjenner meg mest og som jeg har kjent i sikkert 12 år nå! Har fortsatt ikke glemt deg, Bjørn ;)

Hva syns du om pels?

Jeg har aldri vært noe fan av ekte pels. Så lenge jeg kan gå i de klærne uten ekte pels, så er det greit for meg. Måten de får pelsen på er bare forferdelig å tenke på, så jeg er ikke for det akkurat.

 

Hva syns du om at mindreårige røyker/snuser/drikker?

Fy! Jeg synes ikke at mindreårige burde bli avhengig av noe som kan skade de. Røyking og snusing kan føre til at du blir ødelagt innvendig, men for mye drikking kan føre til at du skader noen selv. Jeg selv kommer ihvertfall ikke til å begynne med noe av det før jeg er 18. Tror egentlig jeg aldri kommer til å gjøre noe av det. Røyking og snusing skal jeg holde meg langt borte ifra. Og drikking forstår jeg egentlig ikke. Brus, juice og vann er også utrolig godt, så hvorfor ikke bare drikke det? Det er billigere og du holder deg bevisst hele tiden. 

 

Beste disney film?

Utrolig vanskelig! Men jeg kan være sikker på at High School Musical var den jeg var mest hekta på en periode som yngre! HSM sekk, genser, dagbok, blyant osv. Men alle de andre gode gamle disney filmene er utrolig koselige! 

 

Beste minne fra når du var liten?

Jeg husker ikke så mye fra når jeg var liten, kommer an på hvor liten du mener. Men noe jeg har 100 minner fra, er Englads-turen med skolekorpset da jeg var 8 tror jeg. Det var seriøst noe av det morsomste jeg har vært med på! Men husker dessverre ikke alt, men de gøyeste tingene husker jeg ihvertfall ;)

 

Kan du ha rom video når du har ommøblert?

Selvfølgelig kan jeg det! Er snart ferdig, må bare rydde bittelitt til og støvsuge! Håper dere gleder dere! Er veldig fornøyd selv!

 

Når skal vi ut og ta bilder igjen?

Så snart du vil og jeg kan! Også må det være bitte litt bedre vær enn det det er nå (regn og vind) blæ. Men gleder meg!

 

Yndlingsfag?

Det må være kunst & håndverk! Det er det faget hvor jeg kan utrykke meg selv gjennom masse som f.eks. kunst. Det er også den timen hvor vi kan være mest sosiale, høre på musikk, drikke te og bare slappe av med det vi liker!

 

Yndlingsfarge?

Etter at vinrød ble så in i fjor, har jeg blitt helt hekta på den fargen! Fineste fargen jeg vet om. Er fortsatt veldig glad i jordfarger som f.eks. brun! 

 

Gleder du deg til videregående?

Selvfølgelig gleder jeg meg til å gå videre på en skole hvor jeg kan møte nye mennesker og få mange gode minner. Men kommer til å bli utrolig trist å dra i fra alle klassekameratene mine, skolen og selvfølgelig de utrolig kule lærerne! Men jeg prøver å nyte hver dag på skolen dette siste året og får gruglede meg til jeg begynner på vgs! 


Beste klassen i hele verden (I Berlin på klassetur 2013)

 

Hvordan redigerer du bildene dine? 

Jeg redigerer bildene mine i photoshop, men kan prøve å lage en video om hvordan jeg gjør det! Men noe jeg gjør i de fleste bilder er å øke lysstyrke og kontrast fordi jeg ELSKER lyse og klare bilder!

 

Hvor får du inspirasjon til stilen din henne?

Fra de fleste steder! Blader, blogger, reklamer, venner, helt ukjente folk som jeg ser, weheartit og masse mer! 


Det var alle svarene fra denne gangen! Håper dere fikk svar på det meste og si ifra hvis dere lurer på mer! 

 

Noe mer du lurer på?

 

Klem Katrine


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits