Mine skjørt

Hei! ♥

Da var det på tide med et nytt innlegg! Beklager til alle dere som har ventet på et innlegg, og takk for at dere har hatt tålmodighet! 

Jeg har vært så oppslukt med lekser, prosjekter, musikal øving og ikke minst eksamen de siste ukene, og jeg har ikke giddet å blogge på lang tid. Så om to uker er alle prøver og eksamener over, så da skal jeg prøve å blogge mer! 

Men uansett, jeg har kikket litt i klærne mine, og jeg fant ut at jeg har ekstremt mange skjørt nå! Har blitt helt hekta på det det siste året. Så jeg tenkte: hvorfor ikke vise de på bloggen da? Kanskje noen av dere også elsker skjørt? 


Klikk på tannhjulet nede til høyre for bedre kvalitet!

 

Jeg tror faktisk alle disse skjørtene er kjøpt på under ett år! Der ser dere besettelsen min med skjørt, hah. Dere må heller ikke glemme kjolene også. Har noen hverdagskjoler som jeg også pleier å gå med. Så ja, Katrine liker å være feminin. Men, skjørt er så fritt og gøy samtidig! (Litt skummelt å ta piruetter med kort skjørt da, heh) 

 

Jeg håper dere likte videoen, så håper jeg på et innlegg om ikke så lang tid! 

 

Liker du skjørt?

 

Klem Katrine 

Én kommentar

ingabrandvik

24.05.2014 kl.21:29

Så mange fine skjørt, fin blogg du har:)

andrea katerin

24.05.2014 kl.21:32

fine skjørt du har :)

Skriv en ny kommentar

legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


KategorierArkiv
gratisdesign av Tonjemt
hits