Onsdag

Hei♥

Tror jeg snart kommer til å dø. Jeg kjeder livet av meg! Heldigvis så har jeg musikk, herlig♥  

Snøen forsvinner mer og mer ettersom det regner ganske mye nå. Begynner å glede meg til sommer nå.. haha, men gleder meg veldig til mai, for da er det konfirmasjon! Det er så koselig med konfirmasjoner for da får man se familien igjen! 

Vet serriøst ikke hva jeg skal skrive om lenger... forferdelig! Tips?

 


Husk at jeg har spørsmålsrunde, bare klikk HER  hvis du vil spør meg om noe :-)

 

Tips til hva jeg kan blogge om?

 

Klem Katrine♥


Spørsmålsrunde

Hey♥

Har gått en god stund siden sist spørsmålsrunde og tenkte å ha en nå, kanskje noen lurer på noe? Jeg kommer sikkert til å svare på dem i slutten av uka.

Husk at slemme/ unødvendige spørsmål blir slettet! Ellers kan dere spør nesten hva som helst ! :-)

 

 

Så spør i vei!

 

Klem Katrine♥

Dagens Antrekk - Mirror

Hallo♥

Våknet av at mamma ringte meg kl. 11. Hvorfor ikke bare GÅ opp trappen for å vekke meg? Hater når mobilen vekker meg.  

Det har kommet masse snø i natt og kulda er der fortsatt.. gikk derfor ut for å ta outfit bilder og prøvde en ny redigerings måte denne gangen!

 


Skjorte - Cubus              Topp & smykke - BikBok               Bukse - Dr.Denim

 

Skal til Bjørn i dag, wuhoo!

 

Synes om redigeringen?

 

Klem Katrine♥

Med Kamillaa

Heei♥

I dag fikk jeg besøk av Kamilla hvor det meste av tiden gikk til å spille på mobilen.. haha. Vi danset litt på Just Dance og tok noen bilder ute. Kjempe koselig ♥

Det har kommet ekstremt mye snø nå! Begynte å snø i går kveld og nå er det mange centimetre! Håper ikke det begynner å renge..

 
Vet ikke helt hva jeg så på akkurat der... HAHA (søte Kamillaaa♥)

 

Sjekk også ut bloggen til Kamilla HER ♥

 

Har det kommet snø der du bor?

 

Klem Katrine♥

Gårsdagen

Yoo♥

I går ble Bjørn med meg hjem, vi hadde egentlig tenkt å gå på skøyter men han glemte de.. typisk han. :p Men vi satt og koste oss med popcorn og så 5 Glee episoder, bare såå gøy! :-) Og etter det så laget vi Dorayaki som er en japansk dessert som ligner på lapper.. haha. Men isteden for å ha røde bønner inni så tok vi sjokolade, hihi. Hadde det kjempe koselig! 

 Nomonom♥ (for dere som lurer så er Bjørn bestevennen min) :3♥

 

Så det godt ut? 

 

Klem Katrine♥

 

 

Vinnerne av linkerunden

Hey♥

Da skal jeg kåre vinnerne av linkerunden, og må bare si takk til alle som deltok. Alle bloggene var kjempe fine! Jeg valgte da å trekke 3 blogger :-)

(bare klikk på bildene for å komme direkte til bloggene) :-)

 

HENRIETTEHELLAND.BLOGG.NOKME.BLOGG.NO


XHR97X.BLOGG.NO3 fantastikse blogger! (anbefaler å sjekke) :-)

 

Leser du noen av disse bloggene?

 

Klem Katrine♥

Outfit 21.01.2013

Genser, smykke & solbriller - BikBok               Bukse - Dr.Denim

 

Må bare først si at vinnerne av linkerunden blir kåret i kveld, lover! Jeg var bare opptatt i hele går så fikk ikke tid.. 

Ja. I dag var det en iskald dag med sol, som ikke hjalp så mye. Det er ekstremt kaldt disse dagene.. men en posetiv ting med det er jo at vannet har fryst til is og vi skal kanskje ha skøyte dag med skolen! wuhoo. Men tror ikke jeg har, så må skaffe meg det fort! 

(Zelda ville være med på bildene også♥)

 

Kaldt hos deg?

 

Klem Katrine♥Linkerunde

Heihei♥

Som jeg skrev tidligere, så skal jeg ha en linkerunde nå. Alt du trenger å gjøre er å skrive at du er med også vil jeg kåre tre blogger eller flere (kommer an på hvor mange som meldeg seg på). Jeg kommer sikkert til å kåre dem  på søndag da :-)

 

 

LYKKE TIL!

 

Klem Katrine♥

 

Meow

Heii♥

I dag er jeg selvfølgelig syk og måtte være hjemme. Har sittet i kigurumien i hele dag (verdens beste koseplagg) og sett på sikkert 4 Glee episoder, herlig♥ Det var også knall fint vær i dag, typisk at det er det når jeg er syk .. 

Er det andre som har sett slike bilder av folk som har limt katte tryner på, liksom ? Jeg har alltid syntes det var så kult og nå har jeg blitt helt hekta på det!


Mjau♥

 

Har tenkt å ha linkerunde senere i kveld, så følg med! (-:

 

Er du syk/forkjølet?

 

Klem Katrine♥

Nytt design og header

Yoo♥

Har vært iskald i det siste, og har derfor blitt forkjølet og det blir bare verre og verre. Jeg hater kulde + så er rommet mitt kaldt, så hendene mine er iskalde nå! Gjort så masse lekser i går og i dag.. blir snart gal! Men, ja. Har hatt det greit på skolen denne uka, i morgen er det mat og helse, så det blir jo gøøy!♥

Ja. Jeg har jo laget ny hader og fått meg nytt design som sikkert dere ser. Jeg hadde sikkert hatt det gamle i snart et halvt år og begynte å bli ekstrem lei så laget meg en i dag :-)

 


For dere som lurer så har jeg redigert det mange steder. Noen plasser har de ikke den effekten, en annen plass har de ikke den skriften jeg vil ha. Denne headeren er redigert i pizap, pixlr og picasa. Anbefaler sterkt å prøve pixlr.com! Veldig mange muligheter der :-)

 

Synes?

 

Klem Katrine♥

Min leppestift

Heii♥

Blir et sent innlegg nå, menmen. Jeg har tenkt å vise min favoritt leppestift, ja, jeg vet jeg egentlig aldri bruker sminke. Men denne bruker jeg til litt finere anledninger. 

Leppestiften er fra Viva la Diva, men er kjøpt på Cubus. Den er i fargen Soft Pink (nr. 15) og kostet 70kr. Den er bare såå søt! Jeg vet den ikke ser så bra ut på noen av bildene, men den er veldig fin! Noe som er litt plagsomt med den er at den kan gå vekk veldig fort, men den kan vel holde seg lenge hvis du bruker noe sånt utenpå leppene. 

 

                                           UTEN                                                                                                  MED


(ser den veldig dårlig på dette bildet)


(prøvde et sminke bilde, hihi)

 

Har du noen leppestifter fra Viva la Diva?

 

Klem Katrine♥

Mondaaay

Heei♥

I dag er det mandag, som de fleste sikkert vet.. bare hater mandag. Første skoledag i uka, bare 4 igjen (wuhuu liksom) . Menmen, skal ikke klage så mye idag. Hadde en grei dag på skolen og hjem for å spille på Sims 3, som gikk saktere enn et dovendyr. Omg, rett før jeg kastet pc'en i gulvet. Ønsker meg MacBook Pro, buhu. Men snart bursdag og etter det konf♥

 Hørte litt på sanger jeg hørte på i fjor sommer sikkert, og kom over disse to. Det er Ed Sheeran som synger, det er sikkert favoritt sangeren min (One Direction er favoritt band, hihi). Men hvis du aldri har hørt han før så pell deg inn på spotify, youtube eller hva du enn bruker og skriv inn "Ed Sheeran", jeg lover, du kommer til å elske han!♥

 


Starstruck lizzm.

 

Synes om mandager?

 

Klem Katrine♥


Todays Outfit

Heyhey♥

Våknet opp til blå himmel og sool! Når jeg lå i senga og så ut vinduet trodde jeg det var mai eller noe der, siden all snøen er nesten borte... jeg trodde nesten jeg hadde vært i koma noen måneder, haha. Men nå er det overskyet og grått.. kjedelig. Gikk ihvertfall ut for å ta noen bilder av dagens antrekk. Kommer til å slappa av denne helga, har ikke kommet tilbake etter ferien, hehe.

 
Genser - BikBok              Skjorte - Cubus               Bukse - Dr. Denim 

 

Sitter med ullsokker og hører på herlig musikk. Tror jeg skal spille litt Sims 3 idag, håper det virker daa :-)

 

Skal gjøre i helga?

 

Klem Katrine♥

Gårsdagens innkjøp

Helluu♥

Så  i går bestemte jeg meg for å dra til Egersund for å shoppe, siden mamma ikke har tid til å dra inn noen steder og nå som det er salg! På BikBok var det jo 50% på ekstremt mye, så kjøpte meg ''litt'' der, hihi..

Jeg tok toget alene i halv to tiden, og hadde tenkt å være der bare en time. Men toget hjem igjen gikk tidligere enn det som stod så jeg ble ikke med det, jeg har såå uflaks hele tiden. Så måtte vente på det som gikk om to timer, men gikk tilbake til senteret og vandret litt rundt der imens. 

 


Smykke til venstre: BikBok - 75kr (halv pris)   Smykke i midten (nederst): Lindex - 149kr   Smykke til høyre: BikBok - 90kr (halv pris)


Marineblå genser: BikBok - 349kr      Grå genser: BikBok - 149kr (halv pris)


Svart singlet: BikBok - 79kr      Grå topp med trykk: BikBok100kr (halv pris)


Spenner og strikker: BikBok - 19kr (2 for 1)              Neglelakk: BikBok - 39kr for 2

 

Er jo ganske fornøyd med innkjøpene, har blitt helt hekta på slike smykker.. omg!

 

Synes om innkjøpene?

 

Klem Katrine♥

Bilder - Jul og nyttår

Hei!

Lenge siden sist! Nå er jeg tilbake og klar for å blogge! Ferier får meg til å blogge lite, og særlig når det er høytider.. Men nå er det nytt år og nye muligheter :-)

Jeg har hatt en kjempe grei juleferie. Jeg feiret julen med familien i Egersund og dro til Eidfjord etterpå for å feire nyttår. Fikk masse fint til jul også :-D

 


Tok få bilder med kameraet, de fleste er på iPhonen. Vi dro opp på en utsiktsplass på nyttår siden vi ikke hadde raketter (vi var bare 3 da) og der kunne vi bare nyte den fantastiske utsikten! 

 

I kveld kommer det et innlegg om innkjøpene fra igår! 

 

Hatt en fin ferie?

 

Klem Katrine♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits