Kaldt

Hei dere

I går var jeg og søte Isabel ute for å ta noen bilder. Det var utrolig kald vind, så vi var ikke ute så lenge, men det ble heldigvis noen bra bilder!

 Alle bildene er tatt med Nikon D3100.

 

Skal slappe av resten av kvelden, så skal jeg prøve å blogge i morgen også da

 

Synes om bildene?

 

Klem Katrine

Ny header og alt

Heihei

Da har jeg endelig fått meg ny header! Tror det har gått over et halvt år siden jeg bytta! Er veldig fornøyd med den selv. Som kanskje dere ser, så har jeg også redigert "profilbildet" også! Håper dere likte headeren! 

Det er bildet som ble tatt i går av Kamilla Egeland! Hun er super flink!

Headeren er selv redigert av meg (:

 

Hva synes du?

 

Klem Katrine

Modeller i snøstorm

Heisann

Jeg og Maria dro til Kamilla for å hjelpe henne med et fotoprosjekt. Vi to skulle være modeller! 

Det eneste minuset var at det var jo nesten reine snøstormen ute! Det blåste og blåste og det snødde og snødde. Heldigvis fikk hun noen bra bilder (forhåpentligvis)! 

Jeg selv fikk låne bildene og redigerte noen av dem.


Alle bildene er tatt av Kamilla Egeland 

 

Som dere kanskje ser, så har jeg farga håret mer rosa ettersom fargen hadde nesten forsvunnet, og det ser fortsatt fantastisk ut! (synes jeg da,hah)

Og ja, det var kaldt. Var så herlig å komme inn i varmen etter denne lille fotoshooten!

 

Er det snøstorm hos deg?

 

Klem Katrine

Gårsdagens bilder

Halloen

Som jeg skrev i går, så skulle jeg legge ut noen av bildene som SANDRA tok av meg i går. Det blir på en måte gårsdagens outfit, hehe.
Topp - Carlings    Skjørt - Cubus    Smykke - Primark      Strømpebukse - Cubus

 

Skal være med søte Kamilla og Maria i morgen og ta noen bilder. Skal se om jeg får skrevet noe imorgen!

 

GOD HELG!

 

Klem Katrine


Crystal Eye

Hej

I går dro jeg og Mathilde til Sandnes for å besøke Vågen (altså videregående skole) fordi det var åpen skole. Jeg selv har veldig lyst til å gå på Vågen på medier og kommunikasjon, og hun har lyst til å gå på Vågen, bare på studiespessialisering med formgivning. Så jeg håper at flere fra skolen kommer til å gå på samme som meg til neste år!

I dag ble jeg med søte Sandra hjem etter skolen♥ Da dro vi ut for å ta bilder. En kald fornøyelse! Det var for det meste hun som tok bilder av meg, heh. Men fikk noen bra bilder selv!
Vi fant noen istapper, og denne var nokså flat, så holdt vi den bare foran øyet, og BAM! Syntes det ble så kult! 

Skal se om jeg kan legge ut noen flere bilder som Sandra tok senere!

Besøk gjerne Sandra sin blogg HER 

 

Hvor vil du gå på VGS?

 

Klem Katrine

En søndags formiddag i januar

Heihei

La meg sent i går ettersom jeg og mamma så Taken på TV. Jeg bare elsker de filmene! Sto vel opp for to timer siden, så nå har jeg slappet av på rommet. Har malt litt og tatt noen bilder. Begynner å bli ferdig med å ommøblere, stolt. Trodde nesten aldri jeg faktsik kom til å begynne å ommøblere, og at jeg kom til å bli ferdig heller! Skal vise rommet når det er ferdig!


Får snart begynne med å gjøre det ferdig! Må bare bli litt varm først, det er iskaldt her på rommet mitt og på loftstua, men har heldigvis fått meg ovn, så det blir snart varmt.

 

Hva har du gjort denne søndags formiddagen?

 

Klem Katrine

Snø, snø og snø!

Heisann

I går var det kanskje den kaldeste dagen på år og dag, vel, det var ikke kaldt i lufta, men vinden var forferdelig! Skulle trodd jeg hadde frosset ihjel på vei til skolen, men klarte det! Også nå er det komt masse snø!

Nå sitter jeg i varmen og ser på håndball kamp og drikker solbær-toddy. Men tidligere var jeg ute i snøen i heia og tok bilder! Åå, som jeg elsker snøen av og til. Får så mange fine og lyse bilder i snøen også gjør f.eks. snøfnugg i håret det lille ekstra

Har begynt å ommøblere rommet, og nå er det bare å kaste all "driten" (som mamma ville ha sagt) som jeg ikke trenger.. og det er en del. Håper på å få et rent og ryddig rom nå!

Wiiii!

 

Håper at Norge vinner nå mot Spania (noe som jeg begynner å tvile på nå), men jaja. 

 

Er det snø hos deg?

 

Klem Katrine

Don't worry, be happy!

Heihallo

I går var jeg hos Bjørn, vi lagde middag, så på film, spilte GTA online (haha, sykt gøy) og koste oss med snacks. Hadde en kjempe koselig kveld ♥ Sier til meg selv at jeg snart må få ræva i gir og begynne å rydde rommet mitt, men jeg gidder bare ikke nå, det er jo skiskyting i dag, hah. Men har begynt å planlegge ommøblering av rommet, så hold dere fast, så skal jeg legge ut bilder

Som jeg sa i sist innlegg, så skulle jeg legge ut flere bilder fra fredag, så her kommer noen:
Smiiiil

 

Skal forhåpentlig til Bjørn i dag, ble litt sånn hekta på GTA og ønsker meg det nå, haha. Var så koselig å spille med venner på online! Jaja, nå får vel spillejenta ta seg en tur opp på rommet og begynne å rydde litt!

 

Ser du på skiskyting?

 

Klem Katrine

 


Into the forest

Heihei 

Jeg og Bjørn tok oss en tur opp i heia idag også, og fant en kjempe stilig plass for å ta bilder.. Var ikke så heldige med været akkurat, siden det regna når vi gikk opp, og var en del gjørmete og vått, men fikk noen bilder. Bjørn fikk selv prøve seg som fotograf, noe som jeg tror han likte godt! 


Cardigan - Carlings    Topp - Vero Moda      Tights - Only        Armbånd - GinaTricot      Ring - (?)

 

Bildet er tatt av Bjørn, men redigert av meg. Synes jammen meg han var flink jeg!

Skal legge ut noen flere bilder fra i går en annen dag, så bare vent!  

 

Hvordan er været der?

 

Klem Katrine 

Stum

Hei

Bjørn ble med meg hjem i dag, så da dro vi opp i heia for å ta litt bilder. Er så gira på å ta bilder nå som jeg har fått nytt objektiv og alt♥ Håret får meg også til å bli mer kreativ, så håper på å få en del bilder snart! 
Søte Bjørn

 

Hva synes du om bildene?

 

Klem Katrine

Pink like cotton candy

Halloo

Da var første dag på skolen i 2014 unnagjort. Selv var jeg nokså trøtt og var ikke den eneste, heh. Den døgnrytmen.. 
Så gjorde jeg noe i helga som de fleste på skolen vet nå, kanskje dere har sett det? Men jeg bleika håret i helga og så farget jeg det rosa i går! Jeg er kjempefornøyd (selv om mamma synes det ser forferdelig ut, hah). Jeg kunne gjerne hatt en pakke til med farge, men nå ble det slik.


Sorry for dårlig lys, ble litt sein med å ta bilder, så det ble litt mørkt. 


Jeg vil anbefale fargen jeg brukte; den er fra L'Orèal Paris og heter Pastel Pink Panther tror jeg. Så hvis du har lyst til å få litt rosa farge i det, så kjøp gjerne det! Finnes også i lilla og fersken farge!

Forresten så fikk jeg gaven fra pappa i dag, og det var objektivet jeg ønsket meg! Happygurrl

 

Har du farget håret rosa før?

 

Klem Katrine 

Godt nyttår!

Godt nyttår dere

Hadde en kjempe koselig nyttårsfeiring med familien og Siripon. Selv om det ble en del regn og vind, så var det koselig. Jeg prøvde endelig å ta slike stjerneskudd-bilder med Siripon, og fikk noen gode bilder som jeg hadde tenkt å dele med dere!

Det var 4 av de mange andre bildene!

Siripon var med å ta de, bare så dere vet det (flink fotograf)

 

Hadde du en fin nyttårsfeiring?

 

Klem Katrine

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits