Dagens outfitAlt fra H&M

 

Har seriøst stresset så mye for ingenting. Har brukt nesten 3 timer på noe som ikke virker en gang! Lang historie.. 

Skal snart ned og spise kvelds og legge meg, har vært så trøtt i det siste! Burde legge meg litt tidligere, hehe. 

I morgen skal jeg og Julie bake cupcakes til karneval på fredag, gleder meg! Har vært såå lenge siden jeg bakte det, bare elser cupcakes♥

 

Hva skal du gjøre i morgen?

 

Klem Katrine♥

Blue dress

Hei♥

Det er seriøst sykt varmt i dag, så tok faktisk noen bilder av meg i sommerkjolen min♥ Må bli et kjapt innlegg siden må gå snart.

Snøen smelter bort, sola kommer fram, meeen.. det blåser så ekstremt mye. Det er ikke sånn kald vind. Men når jeg gikk hjem fra skolen så blåste all håret mitt i trynet mitt hele tiden så jeg nesten ikke fikk se! Haha. Men gleder meg til vår, litt sånn sommerfølelse i dag!♥

Drar på sang nå, poster bildet av outfit senere!

 

Er det sol og varme hos deg?

 

Klem Katrine♥

Min vinterferie

Hei♥

Jeg dro jo til Eidfjord i vinterferien og tok noen bilder med mobilen, ikke kameraet, desverre. Så tenkte å lage en liten collage av bildene jeg tok og fortelle bitte litt om ferien min!


Først så var jeg i Stavanger siden jeg ventet jo på bussen jeg skulle ta senere. Jeg tok derfor et bilde av sentrum. Siripon har tatt mange fine bilder av meg som vanlig og hun har tatt mange fine bilder av seg selv♥


 Jeg tok noen bilder på båten på vei. Siripon tok et bilde av meg med min favoritt vegg, haha, Siripin har en vegg med bare One Direction bilder.. den er fin♥ (så prøvde jeg ut hennes extentions, derfor håret mitt er ekstremt mørkt under, hihi) også overnattet jeg hos henne♥


Siripon tok mobilen min hele tiden, som vanlig.. og på torsdag så dro vi på slalåm, koselig dag♥ Det var sykt fint vær!

 

Også har vi begge blitt helt hekta på den nye sangen av One Direction (ikke deres sang da, men den er awesome!) Altså ''One way, or another''! Dere har kanskje hørt den? Den er bare såå fengende og jeg tror jeg så videoen om og om igjen og Niall er bare sååå skjønn i den! (vel,alle er jo det).Videoen er til ''Red Nose Day'' som dere sikkert har hørt om. Som de sier i videoen så laget de en video selv mens de var på turneen for å spare penger og gi de pengene til veldedighet. Denne videoen er bare så morsom og søt på samme tid, jeg dør♥

Og på fredag dro jeg hjem.. kjedelig. Men ja, har hatt en kjempe grei vinterferie♥

 

Hvordan var din da?

 

Klem Katrine♥

New in

Heihallo♥

Kom hjem i går kveld etter en lang og slitsom reise. Dro senere på en koselig spillekveld hos Vilde. Det kom mange koselig folk og det ble en kjempe gøy kveld! 

Jeg har i ferien fått og kjøpt litt nytt. Har fått bursdagsgave fra Siripon og pappa. Skal skrive litt mer om ferien senere eller i morgen. 

 


Fikk skjorta (fra Only) av pappa i går når vi var i Odda, siden jeg fikk velge hva jeg ville ha, hehe. Og genseren (fra Wow) fikk jeg av Siripon. Den er såå søt og myk♥


Disse lave, hvite Converse skoene fikk jeg også av pappa igår♥ Har ønsket meg det en stund nå, og bare elsker de! Tror jeg må få høye snart også, siden mine er helt slitt og begynner å bli grå.


Til slutt så er det denne veska fra H&M. Jeg kjøpte den i Stavanger før vi dro inn til Eidfjord. Jeg ønsket meg denne til jul og bursdagen min, men fikk den aldri. Så da kjøpte jeg den selv da! For dere som lurer så kostet den 399kr.

 

Jepp, det var det nye. Skal få besøk av Bjørn i kveld så må rydde ferdig rommet etter at jeg tok ut alt fra kofferten, hehe.

 

Hva likte du best?

 

Klem Katrine♥

Polyvore

Heihei♥

Hatt en grei dag her i Eidfjord. Det er seriøst sykt glatt, jeg tryna til og med når jeg skulle opp til besta, så sikkert smart ut da. Har ikke gjort så mye spesielt i dag.. så, ja.

Har laget et ''Set'' på Polyvore av en stil jeg gjerne kunne hatt.. Folk tror sikkert jeg overdriver litt, men jeg bare elsker galaxy klær og barter!


Skal sikkert se litt på Drop Dead Diva nå, wuhoo♥

 

Synes om stilen?

 

Klem Katrine♥

Outfit VS Outfit

Hallo♥

Tenkte bare å legge ut to bilder av noen antrekk jeg har hatt tidligere, også kan dere bestemme hvilket dere likte best! 

 

Nr 1:


VS

Nr 2:

Jepp, det ene bildet er tatt i fjor da, men gjør vel ingenting! 

Så bare stem på det antrekket du likte best!

 

Skal jeg ha dette flere ganger?

 

Klem Katrine♥

Følg meg?

Heihei♥

Hadde bare tenkt å lage et lite innlegg om de forskjellige stedene du kan finne meg, og følge meg hvis du vil. Har ikke så mye bedre å skrive om. Jeg merket en ting når jeg skrev at jeg heter det samme alle de samme stedene! Haha. Bare klikk på navnet også kommer du direkte til siden :-)

 

Instagram: Katrinesir

Twitter: Katrinesir

WeHeartIt: Katrinesir

Også opprettet jeg en facebook side nylig, så bare gå inn og lik hvis du vil! Setter kjempe stor pris på det :-)

Vil du inn så bare klikk HER

 

Følger du meg fra før av?

 

Klem Katrine♥

Hvordan jeg sminker meg

Hei♥

Da hadde jeg tenkt å legge ut et innlegg om hvordan jeg sminker meg! Jeg vet, jeg bruker ikke sminke til vanlig, men bruker jo sminke i forskjellige selskaper! :-)

Jeg bruker vanlig sminke som fås kjøpt på vanlige butikker som f.eks Cubus, men øyenskyggen vet jeg desverre ikke hvor man kan fås kjøpt, siden fikk den av mamma. 

 


 


1 -   FIT Me - Foundation fra Maybelline   (115)                                  4 -   Leppestift fra Viva La Diva (Nr.15)

2 -   Øyenskygge fra Yves Rocher                                                    5 - Eye-liner fra Viva La Diva

3 -    Maskara fra Maybelline                                                            6 -  Leppe-penn fra Viva La Diva

 


 Først tar jeg foundationen og smører den ut i ansiktet med fingrene, siden føler jeg kan jevne det litt bedre ut. Ser litt finere ut hvis jeg har mange kviser kanskje, og føler at ansiktet mitt ser litt ''varmere'' ut, siden det blir bitte litt mørkere. 


Så tar jeg øyenskyggen.
Jeg bruker først den hvite innerst i øyet og helt til midten av øyelokket, jeg bruker den litt over øyelokket også. Så bruker jeg den i ''oransje'' og bruker den fra midten og helt ut til kanten av øyelokket, bruker den litt over øyelokket også. Så bruker jeg til slutt den mørkebrune og tar en liten prikk helt på kanten av øyelokket. Dette gjør jeg for å fremheve øyet.

Etter dette bruker jeg eyelineren. Jeg er ikke den flinkeste med det.. haha. Jeg bruker blyant, men ønsker meg en flytende penn. 

Til slutt (på øyet) så tar jeg maskaraen og tar den på vanlig? haha. Både oppe og nede.På leppene så bruker jeg leppe-pennen først, for å markere leppene godt. Og fullfører da etterpå med min søte leppestift!

Og vipps så er jeg ferdig. Jeg bruker ingen øyenbryns penn.. har tenk å kjøpe en snart..Her kan du sikkert se hvordan øyenskyggen fremhever øynene :-)


Så det var sånn jeg sminker meg ihvertfall. Så håper du likte innlegget!

 

Synes?

 

Klem Katrine♥

 

Tips til en bedre blogg

Jeg ble spurt for en stund siden om å ha et slikt innlegg. Så da skal jeg prøve å skrive så godt jeg kan, og det jeg mener!


1. Store bilder. Store bilder gjør blogger så fine! Det fyller på en måte ut innlegget og gjør det fint. Jeg blir selv irritert når folk bruker små bilder. Jeg bruker 800x som er akkurat store nok til å passe inn i innlegget!

2. Ha et fint og ryddig design. Jeg hater når jeg kommer inn på blogger og de kanskje bruker knæsj rosa bakgrunn og noen plasser blå skrift og slikt. Det er det verste da. Men jeg elsker lyse farger. Ha et fint design som du kan finne ved å søke ''gratis design'' på google. Da kommer det opp mange linker til folk som har gratis design. Vanligvis så står det også hvordan du setter det inn.. noe som jeg hadde problemer med før. Velg det du liker best, så tar der ikke så lang tid heller å bytte.

3. Variasjon. Folk burde prøve å variere på hva de skriver om. Noen ganger ourtfits, noen ganger innkjøp osv. Det blir ganske kjedelig hvis du bare skriver om det samme hver dag, da gidder nesten ingen lesere å se mer, for du skriver kanskje bare om de samme tingene hele tiden.

4. Skriv rett. En ting som kan plage meg er hvis folk har fullt av skrivefeil! Det er veldig lurt å sjekke igjennom en eller to ganger om du har noen feil, det får bloggen til å se bedre ut. Pluss så burde du skrive på bokmål, hater når folk skriver på dialekt.

5. Smil. Jeg vet du ikke trenger å smile hele tiden. Men ikke se alvorlig og seriøs ut hele tiden heller, Et smil gjør en blogg mye bedre. Da får nye folk inntrykk av at du er en glad og positiv person! Det ser fint ut og lesere liker å se bilder som det.


6. Bruk egne bilder. Det er greit å kanskje låne bilder av andre venner sine blogger hvis du f.eks. var på en tur med de og du ikke tok noen bilder. Men bruk dine egne bilder! Og aldri bruk fullt av google bilder, da garanterer jeg deg at du ikke får mange lesere. Det er både kjedelig og bildene har ofte dårlig grafikk og blir små.

7. Svar på kommentarer.  Jeg vet selv at jeg ikke er så god på det, men skal prøve å forbedre meg. Det er alltid koselig å få svar tilbake når du har kommentert en blogg. Jeg selv leser alle kommentarene mine, men svarer helst på spørsmål. Svar på spørsmål eller andre ting også, da vil sikkert lesere kommentere mer!

8. Oppdater. Prøv å skriv innlegg ofte, men da mener jeg ikke ett hver time. Jeg mener kanskje 2 hver dag, men ihvertfall 1! Jeg vet jeg kan være dårlig på det. Men ikke la leserene dine vente i flere dager,da skjønner de at du ikke blogger ofte og slutter kanskje å lese bloggen. 

9. Header. Ha en header som beskriver deg. Det kan være så enkelt som bare navnet ditt eller en header sånn som meg hvor jeg bruker bilder av meg selv. Ikke bruk dårlig mobil bilder, bruk gode kvalitets bilder, det kan gjøre headeren større og finere. Den viser hvem du er, og leserene kan se det!

10. Vær deg selv. Ikke vær noen du ikke vil være, Vær den personen du er, ikke prøv å etterligne noen andre. Lesere liker at du er deg selv, den originale. Hvis du skriver det samme eller tar de samme bildene som andre gjør hele tiden, så har leserene sikkert sett det før.


Det var det, og håper du likte dette innlegget. Var liksom usikker på om det ble et greit innlegg..

 

Gode tips?

 

Klem Katrine♥

Vinterferie

Hey♥

Jepp, da har vi endelig vinterferie, følte at vi hadde så mye stress denne uka, og fikk ikke blogget. Jeg drar til Eidfjord i morgen, og som vanlig, så kommer jeg sikkert ikke til å blogge noe der. Så jeg skal skrive noen innlegg og gjøre slik at de legges ut når jeg er borte. Det blir sikkert én hver dag :-)

Det var en herlig dag på skolen, ble ferdig med fuglehuset mitt og så etter svømming var det ferie, bare herlig♥ Synes alltid det er morsomt å gjøre narr av de som har hatt ferie før oss, haha♥

 

Skal legge ut innlegg som Tips til en bedre blogg, Hvordan jeg sminker meg ++

Så følg med i ferien! 

 

Har du vinterferie nå?

 

Klem Katrine♥

Gårsdagens Antrekk
Skjorte - H&M             Smykke - Glitter           Bukse - Carlings

 

Hadde ikke så mye å si egentlig, hehe.

 

Synes?

 

KIem Katrine♥

Bilder fra søndag

Hey♥

Var på skolen og på konf.undervisning etter på. Synes litt synd på presten siden vi bråker hele tiden, hehe. Kom hjem for ikke så lenge siden og merket at vi hadde fått opp kattedøra, haha, litt rart å si. Men ja..

Vet ihvertfall at i dag er det pannekake dagen, som de pleier å feire hvert år i England (kanskje USA?) .. men ihvertfall. Slenger ut noen bilder fra morsdag på søndag :-)  Skal vise gårsdagens antrekk senere, så følg med! :-)

 Hadde en kjempe grei søndag! Også elsket jeg pannekakene, men liksom bare jeg som spiste de.. haha.

 

Hva gjorde du på søndag?

 

Klem Katrine♥

I heart smoothieHei♥

Seriøst, er det bare her, eller er vinden sykt kald nå for tiden? Jeg fryser som bare det! Venter på vår nå (vel, først vinterferie, hihi) Skal til Eidfjord i ferien, gleder meg til å se Sirirporn igjen♥

Har fått tilbake prøve og hatt prøve i dag, kom hjem og gjorde en veldig irriterende nynorsk lekse og etter på en tysk lekse som gikk ekstremt fort. Etter det spiste jeg middag, pinnekjøtt! Åhh, fikk litt sånn julestemning når familie kom på besøk og spiste skikkelig julemiddag igår, pga. jeg ville det, haha. Også laget jeg meg en smoothie før jeg gikk opp på rommet. Jeg har blitt helt hekta på smoothie nå! Ser det ikke bare himmelsk ut? haha...

 

Skal jeg lage video om hvordan jeg lager?

Liker du smoothie? Hvis du gjør.. hvilken smak liker du best?

 

Klem Katrine♥

 


Video - Innkjøp 09.02.2013

Heyhey♥

Har slappet masse av idag, laget pannekaker og laget innkjøpsvideo. Skal på kino med Idunn kl. 6, så gleder meg!

Tenkte å ha et kort innlegg, for her er jo videoen:

Ja, jeg vet jeg er rar, og jeg liker det. Haha.

Håper du likte videoen :-)

 

Synes?

 

Klem Katrine♥

 

Bushhda

Yoo?

I dag var jeg jo i Stavanger og fikk kjøpt meg masse fint! Kan sikkert vise i morgen!

I dag har jeg også bursdag og blir 15 år, wuhoo! Har fått litt penger fra familie og nå har jeg besøk av Bjørn♥ Skal spise pizza snart, så kake senere og smoothie, herlig♥

 Kjøpte dette kjempe søøte dekselet!

 

Er/blir du 15 år?

 

Klem Katrine♥

Dagens Inspirasjon

Skal på KRIK i kveld, ahh, gleder meg! 

Tok bake et kjappt innlegg siden har ikke så mye tid.. drar jo til Stavanger i morgen, kan sikkert blogge på ettermiddagen en gang!

 

Hva skal du i helga?

 

Klem Katrine♥

Boring

Heihei♥

Har det serriøst så opptatt disse ukene! Prøver og masse lekser.. fy, skulle ønske det var sommerferie nå gitt. 

I dag dro vi til Egersund for å dra på en ykresmesse. Vi gikk rundt omkring og spurte noen få spørmsål, og resten av tida så gikk vi rundt og gjorde ingenting og kjøpte litt mat.. Gøy, ja. Vi dro hjem igjen og jeg dro på sang senere i dag. Nå sitter jeg og skriver noe om UK og hører på radioen♥

 (bildene tatt igår.)

 

Har dusjet og sitter i kigurumien♥ Gleder meg så til lørdag, for da drar jeg til Stavanger + en annen grunn, dere får se på lørdag da !

 

Gjort i det siste?

 

Klem Katrine♥

Video - mine favoritt smykker

Laget den bare litt kjapt, så håper du ble fornøyd! :-)

 

Synes?

 

Klem Katrine♥

''The world looks better through your eyes''


Dette er seriøst den aller fineste sangen og har vært min favoritt sang i en måned nå!

Den er av Ed Sheeran og heter Firefly.. og som jeg har sagt tidligere så er Ed Sheeran min favoritt artist!♥

Ed Sheeran er an fantastisk artist, med en kjempe flott stemme, fantastisk personlighet og skriver de aller fineste sangene. Han skriver for det meste kjærlighets sanger. Han har sunget sanger med mange artister som f.eks. Taylor Swift. Han er også kompis med One Direction og har skrevet 3 sanger til dem, altså: Little Things, Moments og Over Again som alle tre er bare så fine♥ 

 

Hørt denne sangen før?

 

Klem Katrine♥

Outfits: 2012-2013

Hey♥

Jeg så igjennom mange bilder i går og tenkte: ''wow, jeg har forandret meg!'' og tenkte derfor å lage et lite innlegg om mine outfits fra 2012 og til i år. Jeg tror de første bildene er fra juni og utover. Jeg begynte vel med å ta litt bedre outfits bilder da.. haha.

 
For en forandring! 

 

Synes?

 

Klem Katrine♥

Svar på spørsmålsrunde

Heihei♥

Da skal jeg svare på spørsmålene jeg fikk fra spørsmålsrunden! Mange gode spørsmål :-)


Favoritt farge?

Jeg liker veldig godt brun og hvit.

Hvilke blogger leser du?

Jeg leser blogger som l0ve, auroramohn, ssbk, explode, vilat, mlp, matholck og noen fra her jeg bor. :-)

Går du på idrett?

Faktsik så går jeg ikke på noen idrett lenger, gikk på litt forskjellig før.

Dine bestevenner?

Mine aller beste venner er Siriporn og Bjørn, de aller kuleste folkene♥ (trykk på navnet til Siriporn så kommer du inn på bloggen hennes som hun begynte med sist uke!)


(bilde tatt i fjor sommer♥)

Favoritt fag?

Det må bli historie, geografi og K&H!

Hvor redigerer du bildene dine?

De aller fleste bildene redigerer jeg i pixlr.com . Et helt fantastisk redigeringsprogram. Til headere bruker jeg også picasa og pizap.

Hvordan tjener du penger til å shoppe og slikt?

Jeg tjener egentlig ikke penger. Jeg har ikke shoppet mye på lenge. Jeg har jo fått litt til jul og får snart til bursdagen sikkert.  Men jeg får vanligvis penger av mamma hvis vi skal på en shoppe tur og får av og til av pappa og besta når jeg er på besøk. Jeg har ikke noe sånn ukes- eller månedslønn og heller ikke noe jobb.

Kan du vise favoritt smykkene dine?

Ja. Har tenkt på å ha sånn video som jeg har sett på mange blogger hvor de viser smykkene sine. Så skal se om jeg kan legge ut en video snart av det :-)

Lager du header til andre?

Ja og nei. Kommer an på om jeg faktisk gidder. Og liker helst å gjøre det til folk jeg kjenner og da burde det være gode bilder og ikke mobil bilder jeg må lage det av. 

Hva synes du om meg og leser du bloggen min?

Jeg synes du er en fantastisk kul jente som har en ekstremt dårlig humor, akkurat som meg, haha. Og ja, jeg leser bloggen din, digger den! :-)

Hvor har du kjøpt det meste på rommet ditt fra?

De fleste tingene tror jeg er fra IKEA også har jeg kjøpt noe på butikkene på Moi og på Kremmerhuset.


                                      Klesstativ fra IKEA                                                                  Bokstaver fra Kremmerhuset

Hva gjør du på fritiden din? Mandag-Søndag

På mandag går jeg på kor annen hver uke og på korps etterpå. På tirsdag gjør jeg ingenting og gjør for det meste lekser. På onsdag går jeg på sang. På torsdag går jeg på korps. På fredag går jeg på UK annen hver fredag og KRIK annen hver fredag. På lørdag og søndag slapper jeg av og er med venner :-)

Favoritt butikk?

Det tror jeg må være BikBok.

Hvilke vidergående skole vil du gå på? Og hvilke skole vil du besøke i 9 og 10 kl. ?

Jeg er ikke helt sikker på hvilke VGS jeg vil gå på enda. Jeg tror jeg vil prøve Studiespesialisering med formgiving dette året og kanskje på musikk, dans og drama i 10. kl. 

Er du nerd?

Jeg tror jeg får si ja der. Jeg er en jente som er svært opptatt av skole og gjør alle leksene og øver i mange timer på prøver , vanligvis da. Blir ekstremt lei meg hvis jeg får en 4.. hehe.

Kan du skrive om blogg tips til andre som har blogg?

Ja, skal prøve å lage et innlegg om det snart :-)

Hvor pleier du å kjøpe klærne dine? Elsker stilen din

Jeg kjøper de vanlig vis på BikBok, H&M, GinaTricot og Cubus.


Det var alt for denne gang! Håper svarene var greie :-)

 

Fikk du svar på det meste?

 

Klem Katrine♥

TGIF

Heyhey♥

Gikk på skolen, hadde to timers prøve i norsk som gikk ganske greit og hadde to timer med K&H etter på som gikk bra. Er nesten ferdig med fuglehuset, wihi♥  

Helene ble med meg hjem og vi stakk inn på kiwi for å kjøpe Burn, sykt badass vi var.. haha♥ Så gikk vi ut og tok noen bilder. Endelig helg!

 

Du er så awesome♥ 

 

Sjekk ut bloggen hennes HER

 

Skal på UK senere i kveld, gleder oss!

 

Hva skal du i kveld?

 

Klem Katrine♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits