Frozen

Halloen

Har helt glemt å blogge nå. Var og tok noen bilder med Siripon på mandag, så da tenkte jeg å legge ut noen her.

Har forresten vært på Voss og i Odda, tror ikke jeg burde handle mer på noen måneder, hah. Skal vise dere det når jeg er hjemme på Moi. 

Skal på fjellet i morgen med Siripon, så håper på at det blir koselig! Så drar jeg sikkert hjem på søndag da. Har forresten kjørt litt på scooteren! Skal ta den med til Moi, så da ser du meg snart råne rundt der, haha (neida)

Søteste Siripon 

 

Vil dere se flere bilder? Si ifra så kan jeg legge ut flere snart!

 

Hva har du gjort i vinterferien?

 

Klem Katrine

Bilder fra bursdagen

Heisann

Da var det endelig ferie, dere! Vel kanskje ikke for alle da! Har hatt en utrolig travel uke med prøver og prosjekter, så det var utrolig å ikke ha noe å bekymre seg for. 

Sitter på toget til Stavanger akkurat nå. Skal til papsen, så skal bare ta buss fra Stavanger til Aksdal, så kommer han. 

Men tenkte bare å legge ut 2 bilder fra bursdagen min som jeg hadde sist uke, hadde helt glemt det bort! 

Et bilde av meg for de som lurte på hvordan jeg var utkledd. Alle var så utrolig søte!

 

Skal håpe på noe blogging i Eidfjord da, men snakkes ihertfall og god vinterferie til dere som har nå! 

 

Hva skal du i ferien?

 

Klem Katrine

Oreo-cupcakes

God kveld

Sitter klar til å legge meg, så får tid til et lite innlegg før jeg sovner. Tenkte å legge ut noen bilder fra i går, men siden ikke alle har svart på at det er greit å legge ut bilder av dem, så venter jeg til alle har svart, så legger jeg heller ut bilder av oreo-cupcakesen jeg lagde i går til bursdagen! 


Har laget en video på hvordan lage disse for lenge siden, så klikk HER hvis du vil ha oppskriften! 

 

Håper på å få legge ut noen bilder i morgen en gang! Snakkes!

 

Har du laget oreo cupcakes før?

 

Klem Katrine

Video - Roomtour

Hei fantastiske dere

Da var jeg endelg ferdig med å redigere videoen! Er utrolig fornøyd med rommet, selvom jeg brukte en del tid på å ommøblere, heh, men håper dere liker videoen da!

Klikk på tannhjulet nede til høyre for bedre kvalitet! 

 

Skal jobbe med et prosjekt i dag, så vet ikke om jeg får blogge noe mer senere, ha en fin søndag videre!

 

Likte du videoen?

 

Klem Katrine

Same love

Heihei

Skal snart legge meg, har hatt en fantastisk kostyme-bursdagsfest med venner! Det var utrolig morsomt å se de forskjellige kostymene! Jeg skal prøve å legge ut bilder fra bursdagen i morgen, hvis ikke så skal jeg bli ferdig med rom-videoen! Må bare redigere den ferdig..

Dere kan selv tolke bildet slik dere vil, men dere skjønner sikkert tegninga. 

Jeg synes bare alle burde høre denne sangen, hørte den da den kom ut, og ble helt forelska. Videoen fikk meg til å gråte (blir veldig fort rørt, så, ja). Den er av Macklemore, han er bare fantastisk!

 

Håper dere alle får en fin dag og god natt!

 

Hva synes du om sangen?

 

Klem Katrine

 

Sweet 16

Hei og hallo

Tenk at jeg allerede er 16! Føltes som om det var noen uker siden jeg var på kvadrat for å feire bursdagen min der. Off som tiden flyr!   Men har ihvertfall hatt en koselig dag! Besta kom først, så ble det middag. Pinnekjøtt stod klart på bordet. Senere kom Alexander, pappa kom på et uventet besøk og Hayley, Mina og Tyra stakk innom også. Jeg har fått penger, sjokolade, pynteting og scooter! Wuho! Nå er det bare lappen til scooteren så ser du meg sikkert cruise rundt på Moi snart ;) 

Ønsker alle en fin dag videre!

 

Klem Katrine

Svar på spørsmålsrunden

Halloisen

Sorry for at jeg ikke svarte på spørsmålene på fredag eller i går, men har vært så opptatt nå i det siste, så håper det går fint! 

I går var jeg på UKM, hvor jeg og min søte venninne, Julie, skulle synge "I See Fire" av Ed Sheeran, og gjett om vi kom videre! Ja! Var seriøst helt målløs da de sa navnet vårt!

Men tilbake til spørsmålsrunden, da skal jeg svare på de. Og dessverre har jeg heller ikke fått tid til å lage video, men dere får fortsatt svar på det meste håper jeg!

 


Hvilken linje har du søkt på?

Jeg har enda ikke søkt da, men jeg er nesten 100% sikker på at det blir medier & kommunikasjon på Vågen i Sandnes! 

 

Hva gjør du i fritiden?

Når det kommer til ting jeg går på, så er det vel bare musikalske. Korps, sang, kor, skolekorps, piano, ja. På fredager er det enten ungdomsklubben, KRIK eller medlemskveld. Når det kommer til interesser så er det alt fra tegne, bake, synge, spille piano, ta bilder, blogge, spille og å være med venner! :)

 

Hvem er din aller beste venn?

Jeg har to gode bestevenner, men Siripon er kanskje den som kjenner meg mest og som jeg har kjent i sikkert 12 år nå! Har fortsatt ikke glemt deg, Bjørn ;)

Hva syns du om pels?

Jeg har aldri vært noe fan av ekte pels. Så lenge jeg kan gå i de klærne uten ekte pels, så er det greit for meg. Måten de får pelsen på er bare forferdelig å tenke på, så jeg er ikke for det akkurat.

 

Hva syns du om at mindreårige røyker/snuser/drikker?

Fy! Jeg synes ikke at mindreårige burde bli avhengig av noe som kan skade de. Røyking og snusing kan føre til at du blir ødelagt innvendig, men for mye drikking kan føre til at du skader noen selv. Jeg selv kommer ihvertfall ikke til å begynne med noe av det før jeg er 18. Tror egentlig jeg aldri kommer til å gjøre noe av det. Røyking og snusing skal jeg holde meg langt borte ifra. Og drikking forstår jeg egentlig ikke. Brus, juice og vann er også utrolig godt, så hvorfor ikke bare drikke det? Det er billigere og du holder deg bevisst hele tiden. 

 

Beste disney film?

Utrolig vanskelig! Men jeg kan være sikker på at High School Musical var den jeg var mest hekta på en periode som yngre! HSM sekk, genser, dagbok, blyant osv. Men alle de andre gode gamle disney filmene er utrolig koselige! 

 

Beste minne fra når du var liten?

Jeg husker ikke så mye fra når jeg var liten, kommer an på hvor liten du mener. Men noe jeg har 100 minner fra, er Englads-turen med skolekorpset da jeg var 8 tror jeg. Det var seriøst noe av det morsomste jeg har vært med på! Men husker dessverre ikke alt, men de gøyeste tingene husker jeg ihvertfall ;)

 

Kan du ha rom video når du har ommøblert?

Selvfølgelig kan jeg det! Er snart ferdig, må bare rydde bittelitt til og støvsuge! Håper dere gleder dere! Er veldig fornøyd selv!

 

Når skal vi ut og ta bilder igjen?

Så snart du vil og jeg kan! Også må det være bitte litt bedre vær enn det det er nå (regn og vind) blæ. Men gleder meg!

 

Yndlingsfag?

Det må være kunst & håndverk! Det er det faget hvor jeg kan utrykke meg selv gjennom masse som f.eks. kunst. Det er også den timen hvor vi kan være mest sosiale, høre på musikk, drikke te og bare slappe av med det vi liker!

 

Yndlingsfarge?

Etter at vinrød ble så in i fjor, har jeg blitt helt hekta på den fargen! Fineste fargen jeg vet om. Er fortsatt veldig glad i jordfarger som f.eks. brun! 

 

Gleder du deg til videregående?

Selvfølgelig gleder jeg meg til å gå videre på en skole hvor jeg kan møte nye mennesker og få mange gode minner. Men kommer til å bli utrolig trist å dra i fra alle klassekameratene mine, skolen og selvfølgelig de utrolig kule lærerne! Men jeg prøver å nyte hver dag på skolen dette siste året og får gruglede meg til jeg begynner på vgs! 


Beste klassen i hele verden (I Berlin på klassetur 2013)

 

Hvordan redigerer du bildene dine? 

Jeg redigerer bildene mine i photoshop, men kan prøve å lage en video om hvordan jeg gjør det! Men noe jeg gjør i de fleste bilder er å øke lysstyrke og kontrast fordi jeg ELSKER lyse og klare bilder!

 

Hvor får du inspirasjon til stilen din henne?

Fra de fleste steder! Blader, blogger, reklamer, venner, helt ukjente folk som jeg ser, weheartit og masse mer! 


Det var alle svarene fra denne gangen! Håper dere fikk svar på det meste og si ifra hvis dere lurer på mer! 

 

Noe mer du lurer på?

 

Klem Katrine


Vil ha snø, ikke slaps

Heisann

Har vært et utrolig stygt vær. Det har vært snø, så begynte det å regne, og nå er det slaps og sørpe.  

Har øvd litt med Julie denne uka, siden vi skal være med på UKM! Vi gleder oss kjempe masse og gleder meg til å se de andre! Synes UKM er så koselig, å være med og å se på!  

Tenkte siden jeg ikke har tatt så mange bilder nå, så får jeg legge ut noen som jeg tok for noen uker siden


Skal prøve å svare på spørsmålsrunden i morgen, så fortsett å spør! Link til innlegget HER

 

Skal du være med/ se på UKM?

 

Klem Katrine

Spørsmålsrunde

Helloo

Denne uka har det nesten bare vært snø og utrolig mye vind, så er ikke lett å få stativet til å stå hvis jeg skal ta bilder, så har derfor ikke jeg tatt så mange bilder. Så isteden for å bare sitte inne og ikke gjøre noe denne helga, kan jeg starte en spørsmålsrunde!

En stund siden sist, ja. Så da kan alle dere, mine kjære lesere, spør meg spørsmål! 


Et av bildene fra sist uke, tatt av Kamilla Egeland

 

Husk at upassende eller unødvenige spørsmål vil bli slettet!

 

Så spør i vei!

 

Klem Katrine

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits