Travelt

Hei&hallo♥

Har hatt en helt fullstendig travel uke. Jeg har vært på hospitering faktisk! Jeg valgte å gå på studiespesialisering med formgivning i Flekkefjord, som faktisk var utrolig gøy! Var der på tirsdag og onsdag og fikk se hvordan de hadde det. Skal etter påsken ha foredrag om det for 8. klasse. Tirsdagen var den beste dagen, fordi vi hadde 5 timer med formgivning (Det vil si kunst & håndverk). Men vi kom ikke med bussen hjem igjen, så læreren måtte bestille minibuss, haha. Onsdagen var en grei dag, med bare teoretiske fag som engelsk, naturfag og IT, men greit det og. 

Jeg hadde også en prøve i dag, og skulle jo øve på den før, men hadde glemt boka på skolen og siden jeg var på hospitering fikk jeg ikke tilgang til skolen, så fikk en lærer til å hente den, hehe..

På tirsdag gikk jeg og de andre konfirmantene rundt som bøsse-bærere for Kirkens Nødhjelp. Gikk ganske bra, var mange koselig folk jeg møtte og fikk masse penger inn. Minus var at det var ISKALDT! 

Skal pakke siden jeg skal på konfirmant leir i morgen i Etne! Drar til Eidfjord etter det, så tar kanskje en blogg pause da.. kanskje jeg kan legge ut noen innlegg via mobilen! 

 

Var du bøsse-bærer denne uka?

 

Klem Katrine♥

DIY - Studded Shorts

Heii♥

Åhh, har sikkert kommet en halv meter snø siden i går, jeg blir gal! Også blir det jo slaps og da blir man jo gjennomvåt etter å ha gått 5 meter ute liksom. Men, jaja, får håpe på at våren kan komme snart. Fikk ihvertfall sendt invitasjonene til konfirmasjonen min idag, gleder meg mer og mer! 

Uansett, I fjor kjøpte jeg en bukse på loppemarked som jeg så klippet til en shorts. Jeg følte at den manglet noe, og jeg hadde jo kjøpt nagler tidligere, så festet noen nagler på den i dag! Er kjempe fornøyd med den!♥

 Naglene er kjøpt på H&M, hadde to pakker. Det var både firkaneter og trekanter oppi, men brukte bare firkantene. 

Festet dem på foran og bak, brukte nesten opp alle bare bak. Men brukte bare de siste naglene framme..

Og slik ser den ut på! (Topp fra Cubus

Som sagt, så ble jeg utrolig fornøyd, kommer sikkert til å bruke den nå på våren og i sommer!

 

Synes?

Har du festet nagler på din/dine shorts før?

 

Klem Katrine♥

Workout

Heihei♥

Har hatt en kjempe grei dag idag. Startet med å ha en prøve som gikk nokså bra, jeg fikk tilbake samfunns prøven som jeg ble kjempe fornøyd med og så var det sol i dag♥ Jeg kom hjem, og jeg var bare så trøtt og utslitt at jeg la meg på sofaen og sovna, tror jeg sov i 1 1/2 time, haha.

Etter at jeg begynte i niende har jeg vært i ekstremt lite aktivitet og jeg får mindre og mindre kondisjon. Jeg bare prøver å ta meg en joggetur, men det er så kaldt ute.. så da holder jeg meg til tredemølla inne! Skal prøve å løpe litt mer nå. Etter en halvtimes ''løpetur'' så hoppet jeg i dusjen, og nå sitter jeg her i min fantastiske og herlige kigurumi♥

 Lol, sykt fjortisbilde til høyre. Bildene er tatt sist uke tror jeg, men trente da også! (thumbs up)

 

Tror jeg skal slappe av og se litt på TV resten av kvelden. Snakkes i morgen!

 

Har du trent i dag?

 

Klem Katrine♥

Free like a bird


Haha, kjedet meg litt i engelsk timen i dag.. 

 

Jeg kunne faktisk godt ha hatt en slik tattovering, men bak på skulderen da.. jeg ville hatt en liten tattovering som betyr mye for meg..♥

 

Ville du hatt en slik tattovering?

 

Klem Katrine♥

Dagens Antrekk

Hellu♥

Gikk på skolen, hadde dans i gymmen, var sykt gøy siden vi skulle lage egne danser. Var så gøy å se på de andre sine også!  Gikk på konf. møte, som føles evigvarende, og kom hjem for en time siden. 

Skal ha prøve på torsdag, som er 60 sider, men det er for det meste fortellinger jeg kjenner fra før av. Skal i hvertfall feire bursdagen til min kjære bror, Alexander, i morgen! 

Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, så hører jeg litt på musikk jeg.. kjeder meg.


Genser - Vero Moda     Bukse - Nelly     Smykke - Glitter     Ring - GinaTricot

 

Tips til noe å gjøre?

 

Klem Katrine♥


Lite kreativ

Heihei♥

Har ikke hatt en så spennede dag i dag, begynte med naturfag i første time og nynorsk stil resten av dagen. Gikk hjem sånn i 1 tiden og kom hjem til stakkars katten min, Zelda, som hadde vært hos dyrelegen og blitt kastrert. Stakkars pus klarer så vidt å gå og ligger bare og sover..♥

Men ja, har ikke så mye mer spennede å fortelle, skal på kor og senere på korps, så snakkes en annen gang! Som du kanskje ser så har jeg bleket håret for litt over en uke siden. Gjorde det egentlig for å bli kvitt den forferdelige etterveksten! 

 

Hva skal du i dag?

 

Klem Katrine♥

Nytt fra Nelly

Hei♥

Fikk endelig pakken fra Nelly som mamma bestilte sist uke. Det skal liksom være en ''sen'' bursdags presang, haha. Men ja, jeg fikk en bukse fra DrDenim, og har ønsket det egentlig lenge. Den er liksom svart/mørke grå og hvit. Jeg elsker det hvite som gjøre buksa litt tøff, haha. Jeg er dårlig til å forklare..

Litt mørkt bilde, men får holde!

 

Så hvis du likte den, så kan du kjøpe den HER 

 

Har du denne buksa?

 

Klem Katrine♥

Anbefaling - DropDeadDiva

Hei♥

I dag tenkte jeg faktisk å ha en liten anbefaling. Jeg tenkte da DropDeadDiva som er en serie jeg begynte å se litt på i januar og som jeg ser på av og til. Jeg bruker Netflix, men de har bare 2 sesonger og tror det er 4.

Men, ihvertfall. Serien handler om en jente som het Deb, hun var en ung modell, hadde kjæreste og lykkelig helt til hun døde i en bilulykke. Det skjedde noe rart når hun skulle til himmelen slik at hun kom i en annen kropp. Og nå er hun plutselig Jane, en velstående advokat, men er nokså stor. Det er litt vanskelig å forstå, men serien er ekstremt gøy, og anbefaler den!

 Åhh, Haribo er noe av det beste ♥

 

Skal sikkert se noen episoder nå, så snakkes!

 

Har du sett denne serien før?

 

Klem Katrine♥

Closeup - Cat

Heihallo♥

I dag hadde vi engelsk stil i 5 timer, det gikk ganske bra denne gangen. følte jeg da. Men, hater de gangene jeg får skrivesperre. Gikk hjem sånn halv to og senere så jeg på herre stafett på ski, Northug eiger! Haha, så ut som om de gikk søndagstur i begynnelsen av siste etappe. Men Norge fikk gull♥

Kjedet meg litt og tok noen bilder av min søteste Zelda♥

 

Hun er så nydelig♥

 

Skal på karneval i kveld, blir gøøy. Siden jeg ikke er god til å finne kostyme så bare går jeg i Pikachu kigurumien min!

 

Hva skal du i kveld?

 

Klem Katrine♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits