Ting jeg skal gjøre snart

Heihallo♥

Haha, nokå teit overskrift, men ja.. Hadde tenkt å fortelle litt om ting jeg snart gjør snart.


1. Den 4. mai drar jeg inn til Eidfjord for å gå i konfirmasjonen til Siripon!

 

2. Etter konfirmasjonen til Siripon drar vi begge til Oslo sammen for å gå på One Direction konsert den 7. mai! Gleder meg utrolig mye! 

 

3. Onsdagen den uka drar jeg hjem med tog fra Oslo, og samme helg skal jeg selv konfirmeres! 

 

4. Blir sansyneligvis London tur med mamma enten før eller i sommerferien en langhelg eller noe sånt! 


Alle disse tingen gleder jeg meg kjempe masse til, og kommer til å legge ut bilder fra dem!

 


Bilde tatt i fjor sommer♥

 

Jepp, det var det jeg ville si, så skriver jeg kanskje noe i morgen! 

 

Skal du konfirmere deg i år?

 

Klem Katrine ♥

 

 

 

 

Coca cola

Hey♥

Gøy med regn liksom, i hvertfall når du ikke har paraply! Hvorfor kan det ikke komme sol? 

Har hatt en grei dag i dag.. fikk faktisk noe spennedes i går! Fikk meg en prosjektor til iPhone! Tok den med på skolen og i mat friminuttet gikk jeg og noen andre inn på en stor do og skrudde av lyset og så på videoer, haha! Jeg synes den er sykt kul! Kan vise en annen gang.

Noe morsomt i går var at jeg plutselig tenkte sånn før jeg gikk på skolen ''Oi, jeg har litt lyst til å lære The Cup Song''.. så da gikk jeg inn på Youtube og fant video på hvordan gjøre det, så satt jeg der og prøvde, og jeg gjorde den sykt mange ganger både på skolen og hjemme. Og nå er jeg hekta..haha.

 

Kjedet meg litt og tok litt bilder i går.. har dere også sett den nye flaska til Coca Cola? Måtte bare kjøpe den, for de er så søte og små!

 

Skal på korps i dag og senere på chat, så tror ikke jeg skriver mer i kveld. I morgen har jeg tenkt å si hva jeg skal gjøre litt fremover nå, gled dere! :-)

 

Hva skal du i dag?

 

Klem Katrine♥

Noe av innkjøpene

Heii♥

Da var det tirsdag, og pøs regn. Sitter inne og hører på musikk nå, skal snart fortsette på rapporten om hjemmedagen vi hadde sist uke. Har bare så lite lyst til å gjøre det, men må vel. Hadde joggetur i gym i dag og senere var vi opp til Lundheim Folkehøgskole for å se på et lite show om rockens histore. Fint siden vi har om det i musikk nå..

Jeg var i Egersund på lørdag og kjøpte meg litt der. Jeg var der med søte Julie♥ Dagens største høydepunkter var å se Justin Bieber (på Cubus, haha), spise på kinaresturant og å komme for sent til toget, hehe.


Smykke fra BikBok


iPhone deksel fra Cubus


Neglelakk fra BikBok

 

Kjøpte også en topp og en tights som går an å se på gårsdagens outfit. Fikk også kjøpt en One Direction kopp, min nye favoritt kopp!♥

 

Synes om innkjøpene?

 

Klem Katrine♥

Outfit - Spikes and crosses

Hei♥

Må skrive en nokså raskt innlegg i dag. Har vært en grei helg. Har klart å nesten forstue hånda mi, vært på UK og kommet for sent til toget når jeg var på tur. Jeg og Julie er flinke♥ Men, var i Egersund på lørdag så kan vise hva jeg kjøpte der en annen gang.

 

Topp, tights, smykke og sko - BikBok       Skjorte - Only      Ring - GinaTricot     Bandana - Carlings

 

Som du kanskje ser så elsker jeg nagler og kors. Gjør seriøst sykt vondt å gå ned på kne med denne tightsen, men liker den så mye♥

 

Hva har du gjort i helga?

 

Klem Katrine♥

Outfit

Hei♥

Har hatt noen fantastiske dager med sol de siste dagene og det blir tynnere og mindre plagg. Så gleder meg til å ta fram alle sommerklærne! Håper det blir sol i morgen også, for da har jeg allerede planlagt hva jeg skal gå med, hehe. 

 


Peplum - BikBok      Skjorte - Cubus     Smykke - Glitter

 

Jeg bare elsker denne peplumen. Den er bare så vårlig og elsker alle blomstene. Også for å ikke fryse helt så tok jeg bare denne søte skjorta utenpå. 

 

Men skal øve på matte prøven vi skal ha på fredag, føles som om vi skal ha tentamen.

 

Likte du outfiten?

 

Klem Katrine ♥

Dagens Antrekk

Hallo♥

Har vært på flaskeinnsamling med korpset i dag, tok litt tid, men er endelig ferdig med det. 

Det var seriøst sykt varmt i dag, jeg gikk ut på verandaren, tok på musikk, fant et glass appelsin juice og la meg rett ned med solbrillene på. Dat feeling. ah lol♥

 


Topp - H&M       Vest - VILA       Smykke - Glitter        Solbriller - BikBok     Sko - Eurosko         Shorts laget selv. 

 

Synes?

 

Klem Katrine♥

Mine nye sko

Heihei♥

Da jeg var i Etne, tok jeg meg en tur på det lille koselige senteret der, og jeg ble helt forelsket i disse skoene. Jeg har lenge lett etter slike sko, og nå fant jeg det endelig, også var det halv pris!

 


Fra Eurosko

Er veldig fornøyd med de, og går med de nesten hele tiden. Men det er jo vintersko, derfor det var halv pris. Men liker de fortsatt♥

 

Har du slike sko?

 

Klem Katrine♥

Min påske

Hallo♥

Har jo sagt at jeg har vært på leir i påsken, men etter leiren så dro jeg inn til pappa. Der var det overnatting hos Siripon, grilling og masse sol! Kitty hadde også fått kattunge som jeg holdt på å kose med mestepraten av tiden hos besta, hehe. Var egentlig bare i Eidfjord hele tiden, vi dro liksom ikke opp på fjellet eller en annen plass. Men hadde det fortsatt kjempe greit!

Mine søte pusekatter♥

Seriøst, det var herlig å grille her inne!

Tok meg en tur i kirka på søndag med besta, var helt greit. Når vi kom ut var det helt stille, sol og du kunne bare høre fugler som kvitret, herlig♥

 

Det var vel det jeg gjorde i påsken min (+ leir) som var kjempe koselig!

 

Hva gjorde du i påsken?

 

Klem Katrine♥

Loved KonfCamp Etne 2013

Hei♥

Har seriøst hatt den beste påsken noen sinne! Jeg har vært på Loved KonfCamp i Etne. En konfirmant leir som var helt fantastisk! Jeg har møtt så mange koselige mennesker og fått flere venner. Jeg har også fått leirsangen på hjernen! 

Vi dro på fredag fra Moi og ankom Etne i fire tiden tror jeg, vi var de første som kom. Vi pakket ut litt senere og når alle var kommet var det møte. Der ble vi litt mer kjent med leirsjefen, noen ledere og bandet, som var ekstremt flinke! 

De andre dagene var det forskjellige aktiviteter. Første dagen dro over halvparten til Røldal for å stå på ski/slalåm. Jeg hadde Volleyball første dag, kor andre dag, film tredje dag og kor igjen på tirsdag. Jeg har fått spilt volleyball, laget Harlem Shake film og sunget på scenen med venniner! 

Vi har hatt møter, seminarer, påskevandring, kino, lek og ikke minst masse moro!


Noen av de første bildene som ble tatt første dagen.


Smakte Coca Cola Cherry for første gang, og er imponert, haha.  Det var også sol hver eneste dag!


Det var idretter som klatring, volleyball, fotball, innebandy og basketball!


Påskevandringa endte med å komme inn i denne kirka. Fikk seriøst tårer, bare se så fint! Etterpå var det opp i andre etasje og få boller og saft og høre på flott musikk av Inge Andreas!


Møtene foregikk inne her. En stor kinosal. Der var det masse lovsang, leker og quizer, konsert, trylleshow, taler og masse mer. Og ikke minst leirsangen! Møtene ble ledet av Renate og Per Sigve, som var utrolig kule!


Her kan dere se mange av lederene + Anita, som jeg ble godt kjent med. Lederene var seriøst noen av de kuleste og mest koseligste folkene jeg har møtt!

 

 Vi hadde en hashtag vi brukte på instagram for leiren. Så sjekk #etne13 på instagram for flere bilder! 

 

Dette har vært en ubeskrivelig opplevelse. Jeg er så takknemlig for å ha fått være med. Det var både latter og tårer den siste dagen for meg ihvertfall. Og har kjempe lyst til å få være med neste år som medleder hvis jeg får lov. Og misunner sterkt dere som får resie der neste år. Dere burde bare glede dere!

 

Var du på Loved KonfCamp i Etne?

 

Klem Katrine♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits