Snart sommer

Heihallo♥

Tenk nå er det bare to dager til sommeren! Selv om det har nesten vært sommer noen av dagene i mai, så gleder jeg meg! Solfylt idag også, skal ned på avslutning på korpset snart!

Det blir Stavanger-tur imorgen og skal kjøpe noe som jeg kommer til å vise i morgen eller i helga! Skal også kjøpe litt sommerklær tenkte jeg!

 T-skjorte - Cubus     Shorts - VeroModa    Solbriller - BikBok     Hatt - Lindex

 

Bestilte også turen til London i går, å hjelp, gleder meg sinnsykt!

Uka før jeg drar til London skal korpset til Danmark hvor det blir sykt koselig med dyrepark og Fårup sommerland, can't wait!

 

Hva skal du i sommer?

 

Klem Katrine♥

Slapper av

Hei hei!
Tok en joggetur for litt siden. Sitter her nå i joggebukse og spiser vannmelon, herlig! Tror jeg burde legge meg litt tidligere i dag enn igår, skal på jobb etter skolen så :-)


Snakkes kanskje i morgen hvis jeg får tid til å blogge!

Skal gjøre i kveld da?

Klem Katrine

Ny header

Hej♥

Har hatt engelsk tentamen idag, helt forferdelig. Men nå er det bare to tentamener igjen (Nynorsk og matte) wuhoo. Skal kanskje til Stavanger på fredag, er ikke helt sikker. Menmen..

Så ja, tenkte at jeg trengte en ny header snart. Så tok noen bilder idag og fikk laget en header. Til dere som lurer så lager jeg mine headere i Pixlr.com og Picasa.

 

For dere som også lurer: Peplum - Only      Smykke - Glitter

 

Hva synes du om headeren?

Har du hatt tentamen idag?

 

Klem Katrine♥

- DIP DYE -

Heii♥

Tenkte bare å si noe først: Har jammen meg fått meg jobb! Både positivt og negativt.. Positivet er at jeg kan tjene penger og negativet er at jeg får mindre tid til blogging. Men skal ikke jobbe hver dag da!

Prøvde dip dye i dag, og valgte å gå for rosa. Tenkte lenge om jeg skulle ta ta blå eller rød konditorfarge, så nå ble det rosa! Har aldri gjort det før så ble litt søl rundt på badet, men fikk heldigvis bort fargen fra vasken men ikke helt fra hendene. hehe.


Hadde bestemt for lenge siden at jeg skulle prøve det etter konfirmasjonen. Og ble ganske fornøyd. Litt kjipt at det varer så lite, men greit at det går vekk om ikke så lenge i tilfelle man blir lei. Mamma ble ihvertfall glad når jeg sa det bare varte noen dager, hihi.

 

Har du prøvd dip dye?

Hvilken farge hadde du?

 

Klem Katrine♥

 

Konfirmasjons bilder 2013

Hei♥

Ja, jeg vet jeg har vært borte lenge, men skal prøve å få blogge litt mer nå. Så masse prøver, prosjekter og tentamener nå. Men skal prøve å få noen innlegg i uka. 

Jeg konfirmerte meg 12. mai, men tok konfirmasjons bilder i går ettersom det begynte å regne litt når jeg hadde tenkt å gå ut å ta bilder på konfirmasjonsdagen.


Det er noen av bildene jeg likte mest da.. Bildene er tatt av broren min, men er fortsatt kjempe fornøyd. 

For dere som lurer så er det hardangerbunad.

 

Hvilken bunad har du?

 

Klem Katrine♥

Siripon's konfirmasjon

Heihei♥

Var i Eidfjord sist helg fordi jeg skulle i verdensbeste Siripon's konfirmasjon♥ Det var så gøy og koselig! God mat og god stemning. Også hadde hun den fine bunaden!♥ Hoho. Skal også ha Hardangerbunad i min konf, den fineste bunaden♥

 


                                                                                                                      Nam, blomst.
Se så fin! Å, har så lyst til å ta bilder i Eidfjord! Se den bakgrunnen da!


Har hatt en fantastisk helg i Eidfjord, og nå er det bare 3 dager til min konf! Siripon kommer i kveld og familien begynner å komme i morgen, så gleder meg som bare det! Kommer til å legge ut bilder fra min konf også på mandag kanskje! :-)

 

Var du i konf?

 

Klem Katrine♥

New in last week

Heyhey♥

Var i Flekkefjord sist uke siden skulle ordne litt forskjellig. Vi gikk inn på Cubus og merket at det var 30% salg på alt, så fikk jeg en genser da, hehe.

 

Elsker den♥

 

Har ryddet, støvsuger og pakket det meste. Drar i morgen tidlig til Eidfjord♥ Men skal på KRIK om en time, så snakkes!

 

Ha en fin helg!

 

Klem Katrine♥

Blondie

Heihei♥

Kom hjem for ikke så lenge om må stikke snart. Har vært hos frisøren! Stripte det og stusset litt på tuppene. Men er kjempe fornøyd. Nå er det bare Siripon's konfirmasjon, One Direction konsert og min konfirmasjon før stresset er over. Kommer sikkert til å blogge mer etter det. Det meste er i boks til konfen og gleder meg som bare det!

 


Er faktisk lysere enn det det er på bilde, wii♥

 

Skal du i konf denne helga?

 

Klem Katrine♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits