London 2013

Helloo

Vi kom hjem i går nokså sent så fikk ikke gjøre noe med filmen. Men i dag etter at jeg hadde stått opp og dusjet så fikk jeg gjøre ferdig London filmen på litt over en time kanskje!

 

 

Jeg har hatt noen fantastiske dager i London med min supre mamma! Det ble shopping (kanskje litt for mye) og jeg fikk se mange attraksjoner. Er veldig fornøyd. 

For dere som lurte så lå vi på Menzies Hotel Prince Regent i Chigwell, Woodford. Var et kjempe greit hotell, men det lå litt langt borte fra selve sentrum i London så vi måtte gå i ca. 25 minutter til t-banen og ta den i 40 minutter til Oxford Circus.

 

Synes om videoen?

 

Klem Katrine

Lang dag i London

Heihei!
Heldigvis var det Internett her på hotellet, så jeg kan blogge nå.
Vi kom sånn halv seks til London på tirsdag og igår var vi for det meste i selve sentrum og shoppet. Da jeg kom inn på Primark var det liksom bare "wow!" Det var såå fine klær og såå billig! Har handlet alle klær der. Vi dro på Maddame Tussauds i dag. Vi sto i kø i ca. 1 1/2 time, men var jo gøy å endelig besøke det. Etterpå var det bort til Stratford for å gå på det største kjøpesenteret i Europa. Vi var ikke innom så mange butikker siden brukte det meste på Primark aller først og etterpå Victorias Secret. Er veldig fornøyd med alt til nå. Imorgen drar vi sikkert inn til London for å se London Eye, Big Ben osv..

Var såå masse fint undertøy på Victorias Secret også var det halv pris på masse!

Har du noen gang vært på Victorias Secret?

Klem Katrine?

Innkjøp og liten oppdatering

Heyhey

Kom hjem i går etter en fantastisk tur med korpset i Danmark! Vi var i Aalborg Zoo, på Bilka og i Fårup Sommerland! Har hatt en veldig gøy tur med mange venner!

Da vi var på Bilka kjøpte jeg selvfølgelig noe;Barte pute og blomsterkransen er fra Tiger

''Kose''-shortsen og T-skjorta er fra Gina Tricot. T-skjorta kostet bare 39 danske kroner! Elsker den!

Vi tok også en stopp i Hirtshals før vi dro med båten til Kristiansand hvor kjøpte en ny jakke!Tok bare et raskt bilde. Denne jakka fra Helly Hansen har jeg ønsket meg utrolig lenge og fant den til bare 2500 danske kroner som er super billig! Den kostet egentlig 3999, men det var salg, så er superduper fornøyd!

 

Så klarte jeg (med min flaks) å bli forkjølet første dagen i Danmark så sitter her med halsdrops og snyter meg hele tiden. Men det hindrer meg ikke i å dra til London!

Jeg drar mellom 2-3 i natt. Vi drar til Sandefjord og tar en tur til Sverige med båten fordi mamma ville kjøpe litt der. Så tar vi båten tilbake senere og tar flyet til London i 5 tiden. Gleder meg sykt!

Skal prøve å ta bilder i mens jeg er i London. Skal prøve å blogge via mobilen, siden mamma ville ikke at jeg skulle ta med Mac'en. Skal prøve å lage en video fra London turen! :-)

 

Skal du noen steder denne uka?

 

Klem Katrine

 

 

 

God Sommer alle sammen!

Heisann

Må først si god sommer til alle mine lesere! Som jeg skrev på facebook, så tiden flyr, føltes som om jeg skrev godt nyttår i går. Men skal bli herlig med ferie nå. Hadde en kjempe gøy dag i dag med litt leker og kos. Da vi fikk tilbake karakterboka ble jeg superduper glad! Jeg klarte målet mitt; altså å få 5 i snitt! Jeg er så utrolig glad og en super start på ferien! 

I morgen drar jeg kl. 04:30 til Danmark med korpset, så må tidlig opp, hehe.. Også på tirsdag neste uke drar jeg til London med mamma, å hjelp, jeg gleder meg sinnsykt! 

 


Skal prøve å få blogge i sommer selv om jeg kommer til å jobbe en god stund. Etter at jeg kommer hjem fra London blir det jobb hele juli. Så drar jeg forhåpentligvis til Eidfjord i begynnelsen av august

 

Hva skal du i sommer?

 

Klem Katrine

DIY - Fra kjedelig skjorte til røff vest

Heihei 

Ble litt sent innlegg pga. måtte servere på 10. klasse avslutningen. Må bare skrive dette nokså kjapt. 

Jeg fant en denim skjorte i skapet som jeg kjøpte i fjor som nå er ekstremt trang rundt armene og rundt livet og magen, så tenkte, hvorfor ikke gjøre den til en vest? Da blir den jo bare kulere og kan brukes masse!

 

Bare klipp ermene rett av og så har du en vest. Pass på å få klippet det nokså beint. Nå skal vi gjøre den røffere!

Bruk en pinsett og dra hard ut trådene og gjør den skikkelig ¨ødelagt¨. 

Nagler kan du feste på slik du vil, vær kreativ! Og vips så har du en kjempe kul vest som kan brukes til så mye!

 

Håper du ble inspirert til å gjøre det selv med en litt trang skjorte! Husk, vær kreativ!

 

Har du prøvd det før?

 

Klem Katrine

Avslutning for Lovsangsteamet!

Hej

Fikk redigere ferdig filmen fra avslutninga på mandag, så, tenkte bare å vise filmen med en gang da!

 

Jeg hadde en superduper gøy kveld! Som dere kanskje ser så hadde vi hjørnetikken, litt masse løping, hehe. God mat og morsomme leker er alltid gøy! 

 

Kommer til å legge ut et innlegg senere, hvor jeg gjorde skjorta mi om til en vest, så bare vent! 

 

Synes om videoen?

 

Klem Katrine

Mirror, mirror

Heihei

Mamma så et bilde i går av et speil noen hadde kjøpt. Jeg ble serriøst helt forelsket i det jeg. Så i dag var mamma i Egersund uten at jeg visste det, og hun hadde kjøpt det! Må selvfølgelig skylde penger tilbake når jeg har fått lønningen min, hehe. Men det spesielle med det, er at det er også et skal, og ikke et normalt skap. Et skap til smykker, øredobber og ringer! Skal rydde litt mer i det senere, men har fått inni bitte litt! :-)

 
Det er fra Bohus og kostet 799kr

 

Skal redigere en video fra gårsdagen, så kommer den sikkert i morgen, så gled dere! :-))

 

Har du et slikt speil/skap?

 

Klem Katrine

Outfit - new in

Heihei

Har hatt konsert med korpset på Moi og i Flekkefjord. Dro til senteret med Marina og Slome og fant det perfekte skjørtet! Ble helt forelsket med en gang, men det var litt for stort, men det er jo en grunn for at vi har belte, hihi.

Har vært strålende sol i hele dag og skal senere til Flekkefjord igjen. Skal øve litt på prøve imorgen, sikkert gå Tronåsmarsjen med mamma og så vet jeg ikke mer. 

 Topp & skjørt - Cubus    Sko - Converse    Smykke - Glitter   Solbriller - BikBok     Ring - GinaTricot

 

Skal snart få meg noe å spise og kanskje ta på meg litt varmere klær før vi går, vi blogges!

 

Synes?

 

Klem Katrine

Da var det gjort

Heii

Fikk desverre ikke tid til å blogge i går, men i dag har jeg. Så nå var alt gjort. Alle tentamener for i år er gjort og gikk nokså greit på alle sammen! :-)

Hadde også en konsert på gamlehjemmet for sånn en time siden hvor vi sang. Vi gjør det vanligvis før jul og før sommerferien. Alltid koselig å besøke dem, også får vi alltid is eller kake etterpå, hihi

 Topp - kjøpt på loppemarked         Smykke - Glitter

 

Har ikke så mye mer å gjøre i kveld, tror jeg skal sette inn noen bilder i de tomme rammene mine på rommet, så blir det ihvertfall bittelitt koseligere! 

 

Har du flere prøver i år?

 

Klem Katrine

Dagen i dag

Heihei!

Kom hjem fra skolen etter en kjedelig dag, stoppet på konditoriet på vei hjem med Marina for å kjøpe is, hoho. Begynte å øve litt på matten siden vi skal ha mattetentamen i morgen, ugh. Får vel øve til jeg ikke gidder mer. Gikk også tur for litt siden med mamma, helt greit det. Dro på butikken og kjøpte inn litt til i morgen. Så nå sitter jeg her, jepp.

Fikk dette dekselet på fredag, bestilte det fra Fotoknudsen.no, elsker det! Bilde av meg og verdens søteste, Siripon, i min konf!

Sitter i joggebukse og håret opp, skal lage meg en smoothie og øve videre.  Vi blogges!

 

Har du tentamen denne uka?

 

Klem Katrine

Innkjøpsvideo

Trykk på tannhjulet nede til høyre for bedre kvalitet!  Som dere ser på leppestiften så er den fra Viva la Diva, klarte å skrive Vida, hoho, men dere visste sikkert den var der fra :-)

 

Det var det jeg kjøpte (+ minnepenn, ledninger og data veske, gadd ikke ta med).  Så ja, nå har jeg endelig kjøpt meg MacBook! Er såå glad nå, bare elsker den + så har jeg mitt eget lille ¨lydsudio¨, hihi. Men skjønner ikke noe av det programmet enda, haha. 

 

Håper du likte videoen!

 

Synes om innkjøpene?

 

Klem Katrine

Curls

Hey♥

Var i Stavanger i går med mamma og kjøpte litt der. Brukte konf. pengene til å kjøpe det som har vært høyest på ønskelista mi en god stund. Kommer kanskje til å lage en innkjøpsvideo, hvis ikke blir det bare normalt innlegg med bilder. Skal gjøre ferdig et prosjekt i morgen, så må gjøre det først ihvertfall :-)

 En krølltang var noe jeg kjøpte igår, nybegynner med krøller ser du. Kan se at jeg er bittelitt rosa på tuppene, fargen er snart borte.. Kommer til å prøve senere i sommer også. 

 

Hva vil du ha? Video eller vanlig innlegg?

 

Klem Katrine♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits