Fishy

Halloo

Har merket at det har vært nokså fint vær de siste dagene.. Fikk gå med skjørtet mitt i dag♥ 

Skal snart på sang, så er det egentlig ikke så mye mer jeg skal..

 

Nå er det bare 5 dager til vi drar til Berlin, ææ

 

Skal du dra noen steder neste uke?

 

Klem Katrine

Little details

Heihei

Noe jeg har tenkt til å gjøre i høst er å ommøblere rommet mitt. Sist jeg gjorde det var i fjor vinter. Da malte jeg hele rommet og forandret det helt. (For dere som lurer hvor stor forandringen var så bare klikk HER ) Men nå har jeg bare tenkt til å kjøpe dobbeltseng og kommode og forandre litt. Jeg er veldig fornøyd med rommet, men har blitt litt lei, så det er på tide med en forandring. 

 Dette er bare noen få detaljer fra rommet mitt, og dere ser kanskje at jeg liker lyse farger, helst hvit. Jeg synes at rom blir så fine når de er lyse, de blir enda koseligere å være i. Så jeg håper veldig mye at jeg kan få fikset rommet og så vise det til dere! : )

 

Har du tenkt å ommøblere ditt rom?

Hvilke farge har ditt rom?

 

Klem Katrine

DIY - reflektor

Hei søte folk

For mange måneder siden så la jeg merke til en video på youtube på hvordan lage egen reflektor. Jeg syntes det så enkelt og greit ut, så i dag testet jeg det ut. Så da tenkte jeg å vise dere hvordan dere kan lage! : )

 


Alt du trenger er:

Papp

Aluminiumsfolie

En blyant

En kniv

Noe rundt (jeg brukte et lokk)Først så markerer du rundingen. Som jeg skrev så brukte jeg ett lokk, men helst bruk noe større hvis du har. 


Så skjærer du rundingen ut. Vær forsiktig så du ikke skjærer deg når du gjør det. Du vil da få en slik runding.

Ta ut aluminiumsfolien og ¨ødelegg¨den. Men ikke riv den i stykker, men gjør den bulkete slik som du ser på bildet.


Så gjør du folien flat og plasserer papp-rundingen oppå. Som dere ser på folien så er det en matt side og en som glinser mer. Gjør slik at den som glinser stikker ut slik at lyset vil reflekeres bedre siden reflektoren blir så liten. 

Så bare bretter du folien rundt pappen. Prøv å få den strammest mulig, men ikke ødelegg den helt. Så bretter du bare kantene inn.


Og vips så har du en selvlaget reflektor. Den er ikke akkurat veldig mye bedre enn andre, men den virker litt i hvertfall!


Så håper jeg dere ble insperert til å lage en selv, og at dere får det til også!

 

Har du laget en reflektor selv?

 

Klem Katrine

Herlig søndag

Heisann

I går dro jeg til Ualand fordi det var bygdedagene der. Jeg kjøpte ikke så mye. Jeg var med Helene og Bjørn og litt med Maia og andre. Hadde en nokså grei dag der. 

I dag så slapper jeg av hjemme med musikk og Zelda her. Skal på kino med Julie i kveld og se Kick Ass 2, gleder meg! : )

 

Dette er serriøst det beste duftlyset jeg har hatt til nå! Den lukter himmelsk! Jeg elsker Yankee Candle, har lyst til å prøve flere! 

 

Skal du på kino i kveld?

 

Klem Katrine

Gårsdagens ¨photoshoot¨

Hej

Søteste Maia og Bjørn ble med meg hjem i går etter skolen. Vi hadde det kjempe koselig da vi dro opp i heia for å ta bilder. Ble en liten photoshoot. 

Senere dro vi ned på KRIK, altså noe som er en gang i måneden der vi er inne i hallen og har forskjellige idretter og leker. I går hadde vi innebandy, noe som jeg elsker! 

 


Fine Maia 

Fine Bjørn 


Også meg. (Bjørn er kjempeflink til å fokusere, bare så dere vet det, hoho)

Er ikke sikker på om jeg får lov av dem å legge ut de andre bildene, for de ble nokså rare, haha


Dro også til frisøren i går for å farge brynene, noe som jeg har gledet meg lenge til siden de er så lyse, så ble kjempe fornøyd!


Nå er det bare én uke til vi drar til Berlin med klassen, ÅÅ som jeg gleder meg!

 

Har du gjort noe gøy denne uka?

 

Klem Katrine

 

Old Camera

Hallo alle sammen

Når jeg var i Eidfjord så bestemte vi oss for å dra til Voss som jeg skrev i et tidligere innlegg. Da vi var på Voss så bestemte vi oss for å dra på Fretex, jeg selv elsker gjenbruk. Jeg fant en cardigan som jeg prøvde imens Siripon skulle prøve flere klær. Imens hun prøvde dem gikk jeg bort til ¨tingene¨. I en glasshylle så jeg den. Noe jeg hadde ønsket meg lenge. Et gammelt kamera, ja. Jeg har ønsket det pga jeg synes det er så fint til pynt. Jeg fikk se på det. Det var litt skittent, men det er bare til å fikse selv og det var grei størrelse. Prisen var 45 kr, så hvorfor ikke kjøpe det?
Er utrolig fornøyd, og nå er den fint plassert på min hylle!

 

Har du et gamelt kamera til pynt?

 

Klem Katrine

Avslappende lørdag

Hei

Sto opp sånn kl. 9 i dag. Oppdaget plutselig at den ene ørdobben (de helt nye øredobbene mine) hadde falt av. Så jeg ble utrolig stresset og gikk ut av senga og slengte bort puter og dyne, men den var der ikke. Så begynte jeg å lure på om jeg hadde mistet den i går kveld på UK. Plutselig falt den ut av håret mitt, en lettet jente der. 

Gikk ned og dusjet, så ryddet jeg rommet og etterpå satt jeg meg ned i sofaen og så ¨500 Days of Summer¨, en romantisk komedie som jeg så i fjor som jeg plutselig fikk lyst å se. Var en kjempe grei film. Etterpå var der å surfe litt rundt på nettet. Har funnet noen nye sanger i går og idag som jeg spiller om og om igjenFår besøk av Bjørn i kveld, så blir kjempe koselig da!

 

Hva har du gjort denne lørdags formiddagen? 

 

Klem Katrine

Sommerlooks

Hey

Sist uke tok jeg og Siripon oss en tur ned på brygga i Eidfjord for å bade, så vi tok noen bilder. Hadde tenkt å legge dem ut, men glemte det helt, så jeg gjør det nå jeg ; )

 
Genser - Cubus     Shorts - (?)       Solbriller - BikBok

 


Topp & Skjørt - Cubus     Cardigan - (?)      Solbriller - Mokki      Sko - Toms

 

Jeg bare elsker bildene!

 

Hva synes du?

Hatt en fin sommer?

 

Klem Katrine 

Nike Run Sko!

HEEI

Er ultrasuperduper glad nå! Uten at jeg visste det så hadde beste mamma i hele verden bestilt Nike Run skoene jeg ønsket! De er utrolig gode å gå i og super fine! Ønsket meg dem i flere måneder, og nå er de mine!♥ 

 

Jeg bare ELSKER dem!

 

Har du Nike Run sko?

 

Klem Katrine

Video - Blind Folded Challenge

Halloo

I går så sov jeg over hos Siripon, å vi bestemte oss for å ha Blind Folded Challenge. Det var ganske morsomt, og hvis dere vil se hvordan jeg så ut etter at Siripon hadde sminket meg i blinde, så se videoen! : )

 

Klikk på tannhjulet nederst til høyre for bedre kvalitet!

 

Hva synes dere om videoen?

Ble jeg vakker? xp


Klem Katrine


Molte plukking

Hey

Tok en tur opp på fjellet for å plukke molter med besta. Onkel kjørte oss opp og gikk en annen vei. Vi fant litt i begynnelsen og gikk etterpå lenge uten å finne stort. Etter hvert begynte det å tordne, så jeg som er så redd torden begynte å løpe litt, og så heldig som jeg er så klarte jeg å miste spannet med molter, men vi fikk alle opp igjen! Vi satt ved en sten og spiste litt og slappet av. Senere fant vi en plass med masse molter vi kunne plukke. Plutselig begynte det å regne, og vi fortsatte å plukke og håpte at det ville slutte, men nei da.. Det høljet ned og vi plukket bitte litt og gikk mot hytta. Vi gikk da rundt i så og si piss regn i en time uten stopp. Besta var glad og sang og nærmest danset selv om alle klærne var gjennomvåte. Ingen av oss klaget. Joggebuksa mi ble jo så tung siden den ble så våt så jeg måtte nesten dra den opp fler ganger i minuttet. Vi fant også like mange molter på veien til hytta i regn som vi gjorde når det var overskyet.. Når vi endelig var fremme i hytta, så hadde onkel fyrt i peisen, så fikk vi skifte klær og tørke oss, så dro vi når regnet hadde stoppet. En kjempe gøy tur! : )

 

Litt av dagens ¨fangst¨. 

 

Skal bort og koke moltene nå så skal jeg ta med noe hjem til mamma!

 

Har du plukket molter i år?

 

Klem Katrine

 

Dagen i dag

Heii

Har gått noen dager (1 uke?) siden sist jeg blogget, beklager for det, men har så mye annet å gjøre enn å bare å blogge.. 

Tok en tur til Voss med besta og verden beste Siripon i dag. Vi dro nokså tidelig og var der i ca. 8 timer (?). Jeg fikk handlet litt jeg trengte og litt jeg ikke trengte egentlig.. hehe..he..heh. Var en kjempe koselig dag. Først gikk vi litt rundt i sentrum, tok oss litt mat på et konditori. Etter å ha gått rundt så gikk turen til kinaresturanten. Å, som jeg elsker kinamat! Jeg og Siripon tok utfordringen å spise alt med bare pinner, var ganske morsomt! Vi gikk til slutt til Amfi hvor vi tilbrakte resten av tiden.

Kom hjem litt før 7, så da bestemte jeg og Siripon oss for å bade, siden det var den eneste dagen det har vært sol imens jeg har vært i Eidfjord.. Må jo utnytte været! Vi svømte litt rundt ettersom det var ganske kaldt. Vi kjøpte oss is senere og gikk bort til henne.

Senere på kvelden tok jeg og Eirik (søskenbarnet mitt) en tur ut på sjøen og fisket litt. Vi var heldig (eller jeg var heldig) som fikk èn fisk! Den skal kattene få, hihi. 

Nå sitter jeg her og hører på musikk og hiver i meg djungelvrål, åh, herlig!


Topp - GinaTricot      Bukse - BikBok      Cardigan - (?)

Kjøpte cardigan-en i dag på fretex, så vet ikke hvor den var i fra, men den var urolig fin, og billig!

 

Er nokså klar til å legge meg. Lillepus ligger i senga mi og sover og jeg skal tidlig opp i morgen. Skal opp og plukke molter med besta i morgen, blir kjempe koselig hvis vi får noe da! : )

 

Hva har du gjort de siste dagene?

 

Klem Katrine

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits