Blueberry Muffin Tea

Heisann

Jeg så plutselig en raklame for ikke så lenge siden, om te med blåbær muffins og jordbær muffins smak. Å, som jeg fikk lyst på det da. Så da gikk jeg ned for å kjøpe, men de hadde bare den med blåbær + så kjøpte jeg en med minte. Den lukter akkurat som en blåbær muffins og smaker som en, men ikke ta mye sukker/suketter i, da blir den ALT for søt. 


Den fine koppen jeg fikk av Bjørn (;

 

Nå sitter jeg her med nytt Spotify Premium, te, plommer og slapper helt av.

 

Har du smakt noen av de nye smakene?

 

Klem Katrine

10 ting du kanskje ikke visste om meg

HEI

Jeg vet jeg har vært lenge borte, men nå som det er siste året på ungdomsskolen prøver jeg hardt for å få det til. Jeg har ingen inspirasjon og jeg gidder ikke å blogge. Så tenkte å ha et lite innlegg om ting om meg. 


1.

Hver gang det kommer en reklame med sin egen sang (som den gjenvinningssangen), så lærer jeg den utenat og synger på den hver gang den kommer på tv'n.

2.

Jeg liker ingen grønnsaker som er røde, som jeg kan komme på. Det er bare noe med fargen sikkert... neida. Men paprika og tomat er bare.. æsj. 

3.

Jeg er sykt rar for det meste, og gjør ekstremt mye rart. Og de tingene er nokså flaue, men jeg blir egentlig aldri sykt flau over ting, og jeg er ikke lenge flau over det. Men jeg har jammen meg noen opplevelser som jeg aldri kommer til å glemme, som var temmelig flaue. Som f.eks. på danskebåten hjem igjen til Norge etter Berlin turen, da vi ventet i køen for å spise. Plutselig kom det en person forbi meg, og jeg trodde det var Bjørn, og jeg tok å klemte han på siden og bare "Bub bub". Og han snudde seg, en eldre mann som bare stirra helt rart på meg. Haha.. take me as I am. Bitch. 


Det er bestevennen min. (det sto en mann og lo av meg imens mamma tok dette bildet, hah)

4.

Jeg tror jeg aldri i hele mitt liv har vasket klær. Tror jeg bare har skrudd på vaskemaskinen etter at mamma har hatt i vaskemiddel og stilt den inn i rette programmer.

5.

Jeg er nærmest bestevenn med halvparten av lærerene på skolen. Hver gang jeg går forbi de fleste sier jeg enten "Heii!" eller "Yoo".. hihi. De er så koselige! 

6.

Jeg har sykt lyst til å farge håret mitt sånn platinablond med rosa i, slik at det blir lyserosa. Men etter nyttår da (:
7.

Jeg hater skrekkfilmer og ser det nesten aldri. Men når jeg gjør det, er jeg den som skvetter minst.

8.

Jeg er en sånn jente som har spilt mange rare spill opp over årene som: WOW, GTA, Minecraft.. 

9.

På skolen er jeg nokså ordensmenneske. Må ha bøkene slik, sekken ryddig, klasserommet rent. Men når jeg er hjemme ligger klærne strødd ut over hele gulvet, sånn seriøst, jeg bare gidder ikke å plukke de opp.. hah.

10.

Hver gang jeg ser på Top Model, og når de liksom skal ta bilder og slik, pleier jeg selv å pose og se på meg selv i speilet med sånn "pòse look" og prøver å være en modell selv. Jeg ser jammen meg smart ut.


Jepp, det var 10 ting du kanskje ikke visste om meg. Håper du likte det og lærte masse. heh.

 

Noe du også kjenner deg i?

 

Klem Katrine

Min høstferie

Heyy

Har hatt en kjempe gøy uke i Eidfjord med familie og venner. Har vært ute med båten, gått tur, vært hos Siripon, vært i bursdag på Voss. Ville bare dele noen få bilder jeg tok denne uka!

 Vakre Eidfjord 

 

Sitter på toget hjem fra Stavanger nå, jeg og Bjørn skal i bursdag i kveld, så da er det bare rett hjem og skifte og dra!

 

Skal du noe i kveld?

 

Klem Katrine

Inspirasjon

Heihei

Er i Eidfjord, så blogger ikke så mye. Tenkte bare å legge ut et inspirasjonsbilde i mens : )

 

Håper dere liker den, så håper jeg at jeg får blogge snart! 

 

Hva gjør du i høstferien?

 

Klem Katrine

Høstferie

Heisann

Har hatt en helt grei uke, vært nokså fint vær de første dagene, men i dag øste det ned.. 

Tok sprøyte i går, jeg som er nokså redd sprøyter klarte det helt fint, men kjenner det bitte litt i armen fortsatt.

Det beste med i dag var at det var siste skoledag før høstferien! Åh, jeg gleder meg. Jeg skal til Eidfjord i morgen!Himmelen var utrolig vakker i dag tidlig, så måtte bare ta bilde, hehe. 

 

Skal se om det blir blogging i ferien!

 

Hva skal du i ferien?

Har du hatt høstferie?

 

Klem Katrine

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits