Koz

Heisann dere

Har vært seriøst så opptatt med prøver og prosjekter at jeg føler at blogging tar så mye tid at jeg ikke gjør det. Kan i hvertfall har en liten oppdatering så dere vet at jeg ikke er død altså, hah. 

Sist uke var jeg i Flekkefjord med mamsen, hvor jeg kjøpte DET herlige skjerfet på VeroModa, også er det sennepsgult, så fint! Er kjempe fornøyd, tror det kostet 150kr, men det var verdt det for et så mykt skjerf!

På lørdag stod jeg "tidlig" opp for å ta toget til Stavanger men Helene og Maia. Da jeg var kommet til Egersund hoppet Maia og Helene på, og Helene hadde også bursdag den dagen

Det ble Macern på oss, hihi, også en del julegave handling. Jeg kjøpte faktisk lite til meg selv, men det er jo snart jul, så får sikkert noe jeg ønsker da (:

Så på Carlings fant jeg DEN fine genseren, jeg var helt forelsket og den bare ropte på meg. Jeg måtte kjøpe den, så da gjorde jeg det, og i dag måtte jeg ha den på meg, wii

 


Jeg vet den kan se rar ut for mange, men jeg elsker den! Den har så mange fine farger, siden jeg selv liker ikke så godt sterke farger, så den var sinnsykt fin og deilig å gå med.  Så jeg er utrolig fornøyd!

 

Har du vært og handlet julegaver?

 

Klem Katrine

Hospitering på medier og kommunikasjon

Heihei

 

I går og i dag har vi i tiende vært på hospitering. Jeg valgte denne gangen å prøve ut medier og kommunikasjon, og tok den nærmeste skolen, Lister i Kvinesdal. 

I går hadde de et lite program for oss fra Rogaland, siden de i Vest-Agder er bare på hospitering en dag. Der ble vi tatt bilder av, vi lagde animasjonsfilm og så på kortfilmer. I dag var det utrolig mange, så vi ble delt inn i 4 grupper, på min gruppe var det alle fra min skole. Først hadde vi film, etterpå foto, så gatekunst og til slutt studio. Det gøyeste var definitivt å lage et "eget program" der noen var dommer, noen programleder, en deltager, kameramenn, folk som fikset lyd og kameravinkler. Og det ble et utrolig morsomt resultat ettersom vi brukte veldig liten tid. Hadde 2 fantastiske dager på Lister!

Så i går tok vi levitasjonsbilder og i dag da vi hadde foto, fikk vi ta litt sånn studiobilder for de som ville, så det gjorde selvfølgelig jeg, haha.

 


Noen av bildene som ble tatt (av meg, heh)

 

Nå har jeg blitt veldig usikker på hva jeg skal velge til neste år, men jeg tror faktisk det blir 2 år på medier og så siste på studie. Så håper jeg at jeg får det greit uansett hva jeg velger. 

 

Har du vært på hospitering?

Hvis du var: Hvilken linje var du på?

 

Klem Katrine

Dagens Antrekk

Hei alle søte dere

Ny uke, og det betyr mandag. Er ikke så stor "fan" av den dagen, men alltid godt å komme i gang med skoleuka. Jobbet for det meste med norks-prosjektet i går, så er allerede kommet halvveis! Håper på å bli ferdig med det før helga, slik at jeg kan fortsette på tysk-prosjektet! 

I går kom musikkvideoen til One Directions "Story of Life" ut. Å, så mye jeg elsker den. Elsker liksom konseptet med hele videoen, og sangen er utrolig fin! Hører på den hele tiden nå! 

 

ÆÆ, er den ikke fin?

 

Tilbake til overskrifta. Jeg hadde helt glemt igjen en skjorte som lå i skuffa mi, den er jo utrolig fin! Jeg kjøpte den i England, og tror ikke jeg har brukt den siden. Så jeg måtte bare bruke den idag 

Er ikke det en av de søteste skjortene i hele verden? 

 

Skal på hospitering i morgen, så da blir det Medier og Kommunikasjon i Kvinesdal. Gleder meg masse! 

 

Har du hørt den nye sangen av One Direction tidligere?

 

Klem Katrine

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits