Bjøøøørn

Heey♥

Hadde tre kjedelige timer på skolen og etter det var det kino og se Modig med ungdoms skolen, var egentlig gøy, men også trist.. 

Etter kinoen ble Bjørn med meg hjem, og etter å ha spilt litt så gikk vi utenfor for å ta bilder, haha♥

 



Vi er bitches lizzm.

 

Synes om bildene?

 

Klem Katrine♥

Kjolen min

Halloo♥

Tenkte bare å fortelle bitte litt om kjolen min, den jeg hadde på juleballet.

Kjolen er fra Nelly. Den er rosa og har paljetter oppe, paljettene kan klø veldig mye! Jeg var helt rød på armene etter å ha brukt denne, men den er utrolig fin og ellers veldig behagelig å gå i. Jeg synes den er veldig fin pga. at den er åpen bak, er høy framme og paljettene er prikken over i'en. Den koster 449kr, men denne fikk jeg av mamma for over en måned siden. 

En perfekt kjole for meg, kommer til å bruke den ofte!

 





Kjolen fås kjøpt  HER

 

Har du denne kjolen?

 

Klem Katrine♥

Mørketida

Heii♥

Hatt en grei dag på skolen, men tysk prøven var forferdelig, for meg ihvertfall. Men pytt, pytt. Ikke bare se på det negative med dagen, men alt det positive♥

Nå som vinteren har kommet for fullt med massee snø og kulde så kommer mørketida også. Den gjør meg ganske trist egentlig. Jeg må jo ut og ta bilder med en gang etter skolen, ellers blir bildene så mørke. Takk for redigeringsprogram slik at jeg kan gjøre de lysere!

 



Sko & genser - BikBok      Bukse - H&M      Vest - VILA        Hals & ring - GinaTricot     

 

Bølgene sitter fortsatt igjen etter fredagen, litt fine også :-)

 

Synes om mørketida?

 

Klem Katrine♥

Vinter morgen

God kveld♥

Har nettop vært og spilt på adventskonsert med korpset, kjempe koselig♥ 

I går var det jul på Moi, og måtte stå opp tidlig for å gjøre alt klart i sentrum. Akkurat da jeg stod opp, var det bare fantastisk fint ute, så måtte ta frem kameraet! Himmelen er alltid så fin nå for tiden.

 


Vakkert, vakkert.

Stikker ned for å se The Julekalender og etterpå øve på tysk prøve. Tommel ned. 

 

Snø hos deg?

 

Klem Katrine♥

 

 

Juleball 2012

Heii♥

Fredag kveld var en fantastisk kveld med venner, mat og dansing. Minne♥ Jeg bare elsker juleball, siden alle går så fint kledd og det er bare såå koselig! 

Gikk ned til Celina for å pynte meg ferdig og for å få hjelp med håret, hihi♥

 



 Vi er søte♥









De kåret årets hottie (jente og gutt) og best kledde (jente og gutt)  & så var der kåring av årets par (dronning og konge) og gjett hvem.. haha..


Jepp, det ble meg og Bjørn! Vi fikk også kake, hadde spist så mye at jeg ble egentlig kvalm av å se på den.. 

Bjørn er bare så awesome, glad i deg♥ 

 

Har du vært på juleball?

 

Klem Katrine♥

Gårsdagens Antrekk

Hallo♥

Er bare såå kaldt på mornigene, holder på å dø! Var ihvertfall -15 grader minst! Heldigvis holder jeg meg varm på ørene og hendene :-)  

Skulle ta bilder ute igår, huff så kaldt, fikk ikke ta mange bilder før jeg måtte inn igjen. Men fikk ihvertfall noen bilder da, du ser sikkert at jeg fryser som bare det!

Skal snart spille på gamlehjemmet med korpset, og senere dra ned og spise grøt og spille bingo med de. Også i kveld må jeg øve på matte tentamen til imorgen! Å hjelp meg, vi har liksom prøver nesten hvert dag nå, siste blir på neste torsdag, så gleder meg til det er ferdig!

Men i morgen er det juleball, og gleder meg! Kjole og sko på plass så håper det blir en gøy kveld. Tar med kamerater forhåpentligvis så blir sikkert noen bilder på lørdagen :-)

 


Topp & skjorte - Cubus    Bukse - H&M     Sko - BikBok

 

Skal du på juleball?

 

Klem Katrine♥

My new babies

Hey♥

Var en rask tur til Egersund igår for å finne sko til juleballet, og fant de perfekte skoene (for meg da) Siden de er ikke for høye og hælen er tykk og svarte, hihi♥

Fikk også overbevist mamma til å kjøpe noen SYKT kule boots med nagler.. vel.. det ble en førjuls presang fra noen andre da :-)

 



Fra BikBok - 699kr

 


Fra Skoringen - 499kr

 


Bare elsker dem! ♥ 

Men må stikke nå, travelt! Snakkes i morgen!

 

Synes om skoene?

 

Klem Katrine♥

2. desember

Heii♥

Våknet opp til enda mer snø idag, herlig♥ Ut og ta noen bilder til, hehe.. Var på temakveld i går, sykt koselig med sang, mat og masse latter! Skal i kirka senere i dag og synge med koret og spille med korpset og dramatisere (STRESS) men klarer meg sikkert fint, så snakkes da♥

 



Zelda er søt som gjemmer seg inni rør og sover, haha♥

 

Skal gjøre i dag da?

 

Klem Katrine♥

Let it snow

Halloo♥

Er bare herlig å vokne opp til at det er helt hvitt ute og du ser alle snøfnuggene falle ned.  Bare helt utrolig♥ Snø er en stor inspirasjons kilde for meg ihvertfall, så det blir sikkert mer bilder nå. Jeg har ventet lenge på at snøen skulle komme, for da kan jeg ta så mange lyse og fine bilder♥

 




For dere som lurer, så har jeg ikke kontroll til kameraet. Jeg ser bare ut som en tulling som løper fram og tilbake for å trykke på knappen slik at utløseren går på. Og når der kommer folk forbi så løper jeg og gjemmer meg, haha♥

 

Er det snø hos deg?

 

Klem Katrine♥

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategorier



gratisdesign av Tonjemt
hits