Klare for et nytt år!

Hei hei alle sammen!

Da var jeg og Siripon snart klare for å dra opp til tante og onkel for å spise kalkun! Åå, som jeg gleder meg! Og for dere som ikke vet det, så ja, Siripon er på besøk

I går tok vi oss en tur til Kvadrat og hadde en koselig jente-tur vi to! Jeg fikk kjøpt nyttårskjolen min, kommer defintivt til å bruke den flere ganger siden ble forelsket i den da jeg så den. Det var pøs regn i går, men i dag er det heldigvis opphold! Håper på et nytt og flott år!

 

Kjolen er fra H&M og var egentlig utrolig billig, så er kjempe fornøyd!Smykket er også fra H&M

Den supersøte kjolen til Siripon er fra Nelly

Håper alle sammen får en flott kveld!

Godt nyttår til dere!

 

Klem Katrine


Eye see you

Hallo

2. juledag allerede. Følte det var for noen dager siden det var nyttår, men nå nærmer det seg et nytt år. Hadde det kjempe koselig i går og på julaften! Nå holder jeg på med å rydde rommet ettersom alt jeg fikk lå strødd rundt omkring, heh. Kjenner ihvertfall at det er ferie. Ingenting å stresse med, deilig♥


Nå som jeg har fri, har jeg tid til å ta bilder og redigere gamle, så her er to bilder. Det første tok jeg for noen dager siden, imens det andre ble tatt for over et år siden. 

 

Hva gjøre du i ferien?

 

Klem Katrine


God Jul!

Heisann

Da var jeg ferdig i kirka, ferdig kledd og maten snart ferdig. Gleder meg så til å åpne gaver i kveld, hihi! Pinnekjøtt skal det bli, noe av det beste jeg vet! Familien er her og julefilmer som "Tre Nøtter til Askepott" og "Reisen til Julestjernen" er sett♥ Kjole fra Primark og smykke fra Lindex (tror jeg)


Zelda ville også si god jul

 

Håper alle får en fin kveld med familie og venner, god mat og masse fine gaver så..

 

GOD JUL!

 

Mange juleklemmer fra Katrine

Julestemning!

Heihei

Endelig er det juleferie! Hadde det så stressende de to siste ukene, så nå kjenner jeg det faktisk at det er ferie!

 Fikk ryddet rommet for to dager siden, og nå har jeg pyntet det med lys, juletre og pakker. Også julemusikk på spotify, selvfølgelig! Har det så koselig nå! Har besøk av Bjørn nå, så kommer Mia, så drar vi ned på KRIK. Skal bli herlig det!

Fikk også tilbake karakterboka, noe som jeg ble innmari glad for, ettersom jeg hadde fått bedre karakterer enn forventet, og er mer motivert til neste år!

Jeg blir forresten hjemme i jula, så skal prøve å blogge mer da!

 

Hvor skal du hen i jula?

 

Klem Katrine 

Julegalla 2013

Hei

Var på galla i går på menighetssenteret. Jeg var i komiteen og var nokså stressa før kvelden, men det endte bra heldigvis! Etter at det hadde blitt masse rot dagen før klarte vi å orde opp i det. Det ble sang, mat, leker og besøk! Jeg hadde en kjempe gøy kveld ihvertfall!

 

Velkomstdrinken klar!

Klart for galla!


Unnar sang 3 kjempe fine sanger!

Sykt stilig bilde Sandra tok! 

 

Hva gjorde du i går?

 

Klem Katrine

Juleball 2013

Hei dere

Da var siste juleball på ungdomsskolen over.. er litt trist å tenke på, men det var en minnerik kveld og jeg koste meg utrolig mye! Programmet var greit, med mange innslag, noe som det ikke var i fjor, så det var bra. God mat og drikke og mye dansing på slutten. Fikk tatt noen bilder, men ikke så mange som jeg trodde. Har redigert noen bilder (siden mange var mørke) som jeg tenkte å vise. 

 


Meg og Helene! Utrolig glad i deg 


Sunniva og Mia som sang "Super Bass", utrolig bra!


Joachim og Robert sang "The Fox", tror jeg begynte å grine pga. det var hysterisk morsomt, haha! (men de var gode altså!) 


Min søte "gjeng". Er utrolig glad i alle dere! Vi er helt normale forresten.. 


Helene og Maia
                                                                                                          Maria og meg


Sykt fine Slome!                                                                                                       Sinnsykt vakre Mathilde!

 

 Dette er noen av bildene fra ballet. Som sagt, så hadde jeg en kjempe kveld! Nå er det bare en uke til galla, så gleder meg til det også! 

 

Har du vært på juleball i år?

 

Klem Katrine

Les mer i arkivet » Februar 2014 » Januar 2014 » Desember 2013
legg meg til som venn

Hei og velkommen til min blogg! Jeg er ei jente på 16 år som kommer fra en liten plass som heter Moi. På bloggen skriver jeg alt fra klær, dyr, sminke til skole og hverdagen min. Jeg håper dere liker bloggen! Snakkes!


Kontakt


din epost adresse


Kategoriergratisdesign av Tonjemt
hits